Računalništvo, telefonija
14.01.2013 19:52

Deli z drugimi:

Share

Agito konferenca poslovnih rešitev 22.1. – 24.1.2013

Za vas smo pripravili odlična predavanja z odličnimi predavatelji! Preverite agendo na Agitovi spletni strani.
Agito konferenca poslovnih rešitev 22.1. - 24.1.2013
Agito konferenca poslovnih rešitev 22.1. - 24.1.2013

Še teden dni do konference, vabljeni k prijavi!

Izpostavljamo predavanje:

  • SharePoint 2013 – Tehnološka (r)evolucija, kjer vam bomo predstavili nove možnosti pri vpeljavi SharePoint 2013, novo licenčno politiko in bistvene razlike med Online in On-Premise postavitvijo.

Na konferenci se nam bodo pridružili tudi gostujoči predavatelji:

Podjetje Agito s pokroviteljstvom podjetja Microsoft in z medijskim sponzorstvom Računalniških novic pripravlja konferenco poslovnih rešitev z nazivom »Izzivi današnjega poslovanja«, ki bo potekala med 22.1. in 24.1. 2013 v Kristalni palači – BTC City, Ljubljana.

Na konferenci se bomo osredotočili na področja poslovnih portalov (na platformi SharePoint), upravljanje odnosov s strankami (na platformi Dynamics CRM), razvoja ljudi (na platformi eHRM), upravljanja identitet (na platformi Forefront Identity Management), upravljanja projektov in portfelja projektov (na platformi Project Server) in vam skozi teoretična predavanja, praktični prikaz izvedbe in pričevanja uporabnikov prikazali dejanske možnosti.

Poleg predavateljev iz podjetja Agito, bodo z nami tudi gostujoči predavatelji: Andrej Mihelič (Akrapovič), Biljana Weber (Microsoft), dr. Danijela Brečko (Planet GV), David Balažic (Consalta), Gregor Potočar (Microsoft), Mateja Sedej (Abanka), Matjaž Madžarac (Telekom) in Nataša Jerman (SKB).

Več informacij na spletni strani: http://www.agito.si/slo/consulting/konferenca/izzivi-danasnjega-poslovanja/Strani/agenda.aspx.

Prijava: http://www.agito.si/slo/consulting/konferenca/izzivi-danasnjega-poslovanja/Strani/prijava.aspx.

Prisrčno vabljeni!


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več