Računalništvo, telefonija
20.06.2016 14:32
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Akcija pametnih ur na Everbuying.net

Akcija pametnih ur na Everbuying.net
Akcija pametnih ur na Everbuying.net

Zakorakali smo v poletje. No ja vsaj koledarsko glede na vse padavine, ki smo jim priča v zadnjem mesecu. Vendar po vsakem dežju zasije sonce pravijo. In takrat je čas za akcijo in šport.

Tokrat so vam v spletni trgovini Everbuying.net pripravili akcijo pametnih ročnih ur, ki vam bodo posredovale veliko uporabnih informacij med vašo najljubšo aktivnostjo. Seveda niso pozabili tudi na športne slušalke za odličen zvok in čim manj nadležnimi žicami.

Oglejmo si nekaj najbolj zanimivih in ugodnih izdelkov:

  • Športna ura/telefon K9 – Ta zanimiva rešitev ponuja veliko funkcij. V njo lahko vstavite SIM kartico in imate tako telefon kar na roki. Prav tako ponuja GPS in seveda veliko ostalih aplikacij kot so števec korakov, merilec srčnega utripa, Bluetooth 4.0. … Zelo zanimiv izdelek z ceno pod 100€.
  • Športni trak TW64 Pro – Če iščete poceni izdelek, ki vas bo opomnil, da vam zvoni telefon, vam meril srčni utrip, število prehojenih korakov, porabljenih kalorij in kvaliteto vašega spanca potem jo to prava stvar. V različnih zabavnih barvah je primeren tako za ženske kot za moške. Cena dobrih 10€.

Torej pravo uro imamo. Poglejmo si še kako do kvalitetnega zvoka z čim manj nadležnimi žicami.

  • Slušalke Bluedio N2 – Te Bluetooth slušalke so odlične za vse aktivne športnike. Njihov kabel seže samo od ušesa do ušesa na vaš mobitel pa se bodo priklopila brezžično. Zanimiva rešitev za 7€.
  • Slušalke AUSDOM S09 – Nadgradnja prvo omenjenih slušalk. Tudi te se na vaš telefon preklopijo prek Bluetooth-a. Imajo pa bolj dodelan sistem za pričvrstitev na ušesa kar zagotavlja, da se vam ne bodo snele ob malo bolj ekstremnih gibih. Cena dobrih 8€ in prav gotovo dober nakup.

V sklopu akcije ponujajo tudi 3D očala za pametne telefone. Za slednje vam sicer toplo odsvetujemo uporabo med športnim udejstvovanjem. So pa lahko zelo zabavna rešitev ob premoru.

  • Virtualna očala Xiaozhai BOBOVR Z4 – Ta izdelek vam poleg 3D slike ponuja tudi zvok. Enostavno vstavite vaš pametni telefon in izberite najljubšo 3D igro ali film. Izdelek je lahek in oblikovan za čim večje udobje. Cena slabih 27€.

Vse ostale izdelke v akciji si lahko ogledate na tej povezavi. Pohitite, vremenarji obljubljajo sonce v prihodnjih dneh.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35