Računalništvo, telefonija
17.12.2013 10:36

Deli z drugimi:

Share

Ali veste, kdo so vaši kupci?

Ali veste, kdo so vaši kupci?
Ali veste, kdo so vaši kupci?

Že od nekdaj so ponudniki storitev/produktov, tudi v času blagovnih menjav, želeli zadovoljiti potrebe kupcev. S to razliko, da so potrebe izvedeli na samem mestu menjav. Dandanes nam tehnologija ponuja več in lahko informacije o kupcih pridobimo pred samim nakupom, hkrati pa je tudi za uspeh potrebno veliko več truda.

Aleš Štempihar poudarja, da so izsledki globalne študije pokazali močno povezanost med finančnimi izidi nadpovprečno uspešnih organizacij in intenzivnostjo sodelovanja in vključevanja njihovih kupcev. Ključ je vključevanje kupcev že v oblikovanje svojih poslovnih in razvojnih strategij. Programi lojalnosti in soustvarjanje ponudbe niso več dovolj. Najboljša podjetja z bazami/oblaki prediktivne analitike, družabnimi omrežji in mobilnimi aplikacijami zaznajo in realizirajo poslovne priložnosti hitreje od ostalih.

Pri tem pa je ključno tudi sodelovanje med marketing in IT službami, ki je bilo do zdaj premalo izkoriščeno. Podjetja, ki se bodo premalo zavedala pomembnosti zgoraj napisanega, bodo žal morala sčasoma izstopiti iz igre.

Če vas zanima več o zgoraj opisanih pristopih in o celovitem programu zvestope kupcev, si lahko prebrete na strani podjetja IDentiks.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem IDENTIKS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri IDENTIKS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem IDENTIKS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več