Računalništvo, telefonija
30.08.2011 12:35
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Amis uvaja nove naročniške pakete na optičnih omrežjih po vsej Sloveniji

Amis bo z vstopom na FTTH še povečal tržni delež IPTV.
Amis bo z vstopom na FTTH še povečal tržni delež IPTV.

Amis danes pričenja s trženjem širokopasovnih storitev na optičnem omrežju Telekoma Slovenije. Optično omrežje omogoča skoraj neomejene prenosne hitrosti interneta, zanesljivo delovanje in še višjo kakovost storitev. Naročniki se najpogosteje odločajo za paketne storitve širokopasovnega dostopa, telefonije in televizije, zato je Amis tudi na optičnem omrežju oblikoval privlačno paketno ponudbo.

Z vstopom na optični trg Amis pričakuje hitro rast prodaje širokopasovnih storitev. Uporabniki se bodo odločali predvsem za pakete s storitvijo Amis Televizija, ki je najbolje prodajana storitev IPTV na domačem trgu v zadnjih dveh letih. Amis lahko sedaj z optičnim dostopom doseže okoli 26 odstotkov gospodinjstev, medtem ko je pokritost bakrenega omrežja za širokopasovni dostop (xDSL) skoraj popolna, posledično lahko Amisove storitve naroči skoraj vsako gospodinjstvo v Sloveniji. Amis sicer že od pomladi nudi storitve telefonije, televizije in dostopa do interneta tudi v krajevnih odprtih širokopasovnih omrežjih po celi Sloveniji.

Amisova ponudba storitev na optičnih omrežjih (FTTH) je še posebej zanimiva za gospodinjstva z več TV- sprejemniki in večjimi potrebami po prepustnosti širokopasovne povezave. Tržno najuspešnejši paketi vključujejo simetrične hitrosti interneta do 40 Mbit/s, sodobno digitalno televizijo z več kot 145 programi in časovnimi storitvami ter HD TV programi, brezplačno telefonijo v vsa slovenska fiksna omrežja in brezplačno uporabo TV-opreme. Mesečne naročnine paketov se gibljejo od 30,90 evra do 58,00 evrov. Amis bo priklope naročnikov pričel izvajati konec septembra.

»V gospodinjstvih opažamo povečan trend vzpostavitve t. i. brezžičnih hišnih omrežij. Družinski člani vse pogosteje uporabljajo vsak svoj računalnik ter televizijski sprejemnik, zato smo v vse najpogosteje izbrane naročniške pakete vključili potrebno TV opremo (STB) za priklop dveh televizorjev in brezžični modem,« poudarja Katja Šajnovič, direktorica za prodajo in marketing.

Za letošnjo jesen je Amis za nove naročnike oblikoval posebno naročniško akcijo, poimenovano »Paketi št. 1«, v kateri bodo vsi novi naročniki za vse pakete iz ponudbe prvih šest (6) mesecev plačevali vsega 11 evrov naročnine. Ponudba velja za vse nove zasebne naročnike storitev Amis v različnih omrežjih (AmisDSL, Amis Optika, kabelski internet) ob vezavi naročniškega razmerja za obdobje 24 mesecev. Akcija bo trajala do 31. oktobra 2011. Poleg tega bo Amis vsem obstoječim uporabnikom AmisTV 2.0, ki že uporabljajo paket časovnih storitev, z dnem 1.9.2011 vključil storitev mediaCenter brezplačno (brez dodatne mesečne naročnine in priključnine).

Več informacij o ponudbi na optiki in naročniški akciji lahko uporabniki prejmejo na brezplačni številki 080 20 10, na spletni strani www.amis.net ali na najbližjem prodajnem mestu družbe Amis.

Izberi svoj naročniški paket št.1 tudi ti in uživaj brezskrbne razsežnosti storitev.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Amis, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Amis, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logo Amis

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Amis, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več
Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več