Računalništvo, telefonija
18.05.2020 09:20
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Analitika lahko vaš posel ponese v višave

.. Želja vsakega podjetja je popoln nadzor nad poslovanjem in sprejemanjem odločitev. S pravilnimi metodami in učinkovito analitiko zlahka dosežete zastavljene cilje ..
ASK.BI omogoča nadzor nad poslovanjem podjetja in sprejemanjem odločitev, s katerimi boste dosegli zastavljene cilje.
ASK.BI omogoča nadzor nad poslovanjem podjetja in sprejemanjem odločitev, s katerimi boste dosegli zastavljene cilje.

Ene izmed ključnih zadev pri uspešnem poslu so analitika, dostop do podatkov in ažurnost. S pomočjo analitike sprejemate boljše odločitve v krajšem času, kar se odraža tudi v dobičku podjetja. Izziv je torej iz vseh podatkov, ki so na voljo, dobiti informacije, ki so pomembne za sklepanje nadaljnjih odločitev.

Kako analitika pomaga vašemu poslu?
S pomočjo dobre analitike v podjetju odločitve sprejemate hitreje. Zakaj? Zaradi skrbno pripravljenih poročil in dostopnosti do informacij, ki jih potrebujete. In to le v nekaj sekundah. Dostop je možen na vseh napravah, ki jih uporabljate – na pametnih telefonih, računalnikih in tablicah. Edini pogoj je dostop do spleta. Preko platforme sta avtomatizirana tako zbiranje kot obdelava podatkov.

Z rešitvijo ASK.BI podjetja ResEvo dobite to in še mnogo več. Njihove rešitve uporablja več kot 100 podjetij in dobrih 2100 uporabnikov, kar ne čudi, saj imajo več kot 13 let izkušenj na področju poslovne analitike, vizualizacije podatkov in razvoja. Analitika vašemu podjetju služi še na vrsto drugih načinov. Je odlično orodje za hitrejše doseganje dobička, saj z njeno pomočjo skrajšate prodajni proces. Vse informacije imate zbrane na enem mestu, da lahko tako odločitve sprejemate hitreje. Rezultat hitrejšega prodajnega procesa bo rast prodaje, podjetju pa prihranite čas in denar.

Enostavno in pregledno

Z ASK.BI imate enostavno in v zgolj nekaj sekundah pred seboj natančno analizo prodaje in stroškov za določeno obdobje, pa tudi analizo po artiklih, prodajalcih ali trgovinah, primerjavo med obdobji in podobno. S pomočjo ASK.BI lahko nadzor opravljate na prijazen način, dobite želene podatke in obvladujete zalogo. Poročila in analize lahko pripravite na klik, saj sistem vsebuje vse podatke, ki jih potrebujete za generiranje poročila. Ko govorimo o prednostih tovrstne analize, je pomembno tudi, da so tako analize kot poročila in pogledi razumljivi vsem uporabnikom sistema. Zanimive podatke, ki vam povedo veliko o podjetju in na podlagi katerih lahko izboljšate poslovanje, si lahko z vizualiziranimi rešitvami ogledate v poljubni obliki tabele ali grafa, program vam prikaže negativne in pozitivne odklone, pa tudi vzorec dogodkov, ki se ponavljajo. V ozadju podatke premleva tehnologija, vi pa jih dobite servirane enostavno in pregledno.

Hkrati je za izpostaviti tudi vidik kontrole nad poslovanjem podjetja, saj gre tu za samodejno preverjanje in analiziranje ter vsakodnevno spremljanje poslovanja podjetja oziroma KPI-jev (ključnih pokazateljev poslovanja, ang. Key performance indicators). Zaupajo jim podjetja, kot so CALCIT d.o.o, KOVIS GROUP d.o.o., DAVIDOV HRAM d.o.o., AUTOCOMMERCE, d.o.o., PARADAJZ, d.o.o. Več najdete na povezavi resevo.com/reference.

“Z ASK.Bijem smo dobili rešitev, ki nam omogoča načine prikazov podatkov, ki smo si jih želeli in potrebovali. Dosegli smo, da imamo urejen pregled prodaje po različnih kriterijih, primerjavo s planom, stanje terjatev in stanje zalog. Vse je prikazano preko preglednic ali grafov, odločevalci imajo dostop tudi preko telefona. Zadovoljni smo, da imamo orodje, s katerim smo učinkovitejši.”

Ljiljana Markan, koordinator informatike, AUTOCOMMERCE, d.o.o

Kako je z uvedbo ASK .BI v praksi?
ASK.BI omogoča nadzor nad poslovanjem podjetja in sprejemanjem odločitev, s katerimi boste dosegli zastavljene cilje. Izdelava rešitve v praksi poteka tako, da v poslovnih procesih v podjetju ResEvo najprej opredelijo točke analitike, ki najbolj pripomorejo k povečanju koristi. Skupaj s stranko naredijo načrt in akcijski plan implementacije rešitve. Določen del je standarden, ostale specifike, zahteve in želje pa prilagodijo naročniku. V zadnji fazi poteka uvedba, testiranje in predaja v uporabo ter izobraževanje uporabnikov.

Podatki so najbolj dragoceno sredstvo podjetja. Izkoristite jih.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več