Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava

20.12.2019      18:00
Predstavljamo

Anker Soundcore Liberty 2 Pro

Brezžične (True-wireless) ušesne slušalke naslednje generacije

Opremljene z edinstveno koaksialno konfiguracijo dinamičnih in uravnoteženih zvočnikov, vam Liberty 2 Pro ušesne slušalke omogočajo le najboljše: natančne visoke in globoke, a hkrati nadzorovane nizke tone, da ne omenjamo tudi impresivno širokega zvočnega spektra. Na voljo je tudi funkcija HearID, ki omogoča nastavljanje EQ vašim ušesom, aptX podpora za zvok in veliko dodatnih ušesnih čepkov in krilc, ki pripomorejo k udobnemu prileganju na vaša ušesa.

Izgled

Slušalke Liberty 2 Pro so majhne in ovalne oblike, ki merijo nekaj več kot centimeter v dolžino in 0,6 cm v širino. Medtem, ko jih nosite, se ušesni čepki nekoliko izlijejo iz ušesa, vendar ne na neprimeren način, lahko pa uporabite enega od treh priloženih kompletov ušesnih kril, da jih prilagodite. Anker v škatlo vključi tudi sedem parov čepkov različnih oblik in velikosti.

Slušalke so lično shranjene v priloženem ohišju, ki omogoča tudi polnjenje. Zgornji del ohišja se odpre in zapre z gladkim, zadovoljivim zatičem, ko se slušalke vstavijo v svoje magnetne sedeže, dobite še dodaten klik in dober občutek. Na sprednji strani ohišja je indikator stanja baterije (s tremi LED-lučkami), medtem ko sta na vratcih polnilni vhod USB-C (zaščiten z gumijasto zaščito) in gumb za seznanjanje preko Bluetootha. Če se raje ne ukvarjate s polnilnimi kabli, je ohišje združljivo z brezžičnimi polnilci Qi.

Funkcije in delovanje

Latnost, ki resnično odlikuje brezžične slušalke Anker Sundcore Liberty 2 Pro, je koaksialna akustična arhitektura Astria (ali ACAA), ki je v bistvu sestavljena iz 11-milimetrskega dinamičnega gonilnika (za zvok nižjega ranga), ki je koaksialno poravnan z uravnoteženim gonilnikom armaturke (za visoke tone). Rezultat je, po Ankerjevem mnenju, prve resnično brezžične ušesne slušalke, ki nudijo "studio" kvaliteto zvoka prav v vašem ušesu.

Slušalke imajo tudi funkcijo HearID, ki zvok prilagodi na podlagi preizkusa sluha, ki ga opravite z mobilno aplikacijo Soundcore. Test vključuje tapkanje gumba, ko slišite različne visoko- in nizkofrekvenčne piske različnih glasnosti, podobno kot test sluha v zdravnikovi ordinaciji.

Anker pravi, da HearID lahko pomaga oddajati zvok, ki je "prilagojen" vašim ušesom, vendar je to težko preizkusiti. Vsekakor aplikacija Soundcore ponuja 22 prednastavljenih izravnalnikov, vključno z načinom zvočnega signala "signature". Na žalost se ne morete sami ukvarjati z ravnmi EQ.

Majhen gumb ob zgornjem robu vsake ušesne slušalke omogoča upravljanje klicev ter predvajanje in začasno ustavitev melodij, preskok skladb, prilagajanje glasnosti in priklic Apple-ovega Siri ali Google Assistant, krmiljenje pa lahko prilagodite prek aplikacije Soundcore.

Ko govorimo o klicih, imajo Liberty 2 Pro slušalke skupno kar štiri mikrofone (po 2 na slušalko), opremljene s tehnologijo za zmanjšanje hrupa - Qualcomm cVc 8.0.

Slušalke Liberty 2 Pro so zasnovane za frekvenčni razpon med 20Hz-20kHz (značilno za večino slušalk), podpirajo Bluetooth 5.0 in lahko upravljajo s zvočnimi kodeki SBC, AAC in Qualcomm Qtcomcom. Podpora aptX audio je odlična tudi za vse avdiofile, ki želijo slišati studijski zvok preko Bluetooth, vendar ne pozabite, da aptX deluje le, če tako slušalke kot tudi naprava, s katere oddajate glasbo podpirajo ta kodek. Na primer, mnogi telefoni Android podpirajo aptX (nekateri pa podpirajo tudi aptX HD), najnovejši modeli iPhone 11 in 11 Pro pa tega kodeka ne podpirajo.

Slušalke Liberty 2 Pro zdržijo do osem ur z enim polnjenjem. To pa lahko hitro še podaljšate s pomočjo polnilnega ohišja, ki omogoča še 3 dodatna polnjenja, torej boste skupno dosegli kar do 32 ur. To uvršča dotične slušalke med najboljše. Hitro polnjenje preko ohišja pa omogoča da le v 10 minutah napolnite za do 2h predvajanja. Polnjenje ohišja pa je enostavno, preko USB Type-C kabla in traja le 90 minut.

Slušalke so preizkusili tudi svetovno znani glasbeni producenti, tudi večkratni dobitniki »Grammy-jev« in jih močno priporočajo!

• Ignacio Molino
  • Krish Sharma
  • Cole M. G. N.
  • Buck Snow
  • Riley Mackin
  • Darrell Thorp
  • James Cassidy Turbin
  • Alex Pasco
  • Craig Alvin
  • Zach Allen

Slušalke so že na slovenskih prodajnih policah in pri vseh večjih spletnih trgovcih:

V primeru nadaljne prodaje pa se obrnite direktno na uvoznika in distributerja za Slovenijo in Hrvaško: Elkotex d.o.o., Magistrova 1, 1000 Ljubljana – https://b2b.elkotex.si

Sponzorirano

Uporabljate za fotografiranje fotoaparat ali pametni telefon?

Spoznajte Teslinega tekmeca med električnimi ... 1
zgubar  |  "General Motors vstopa v strateško partn...
Električni skiro Xiaomi tokrat po nadvse priv... 1
zgubar  |  "...nadvse privlačni ceni"???ta cena je ...