Računalništvo, telefonija
10.01.2018 14:50

Deli z drugimi:

Share

AOC krepi pripadnost eŠportu in sklepa partnerstvo z G2 Esports

Specialist za monitorje, podjetje AOC, danes uradno predstavlja svoj globalni eSports sponzorski program in sklepa partnerstvo z G2 Esports, eno najmočnejših in najuspešnejših eSports organizacij na svetu.
AOC krepi pripadnost eŠportu in sklepa partnerstvo z G2 Esports
AOC krepi pripadnost eŠportu in sklepa partnerstvo z G2 Esports

Ustanovljena leta 2013, s strani uglednega profesionalnega igričarja Carlosa ‘ocelote’ Rodrigueza, se je G2 Esports organizacija hitro uveljavila v evropskih krogih in na različnih mednarodnih eSports dogodkih z impresivnimi rezultati in do sedaj 79 osvojenimi naslovi. AOC namerava število naslovov še povečati z zagotavljanjem najhitrejših igričarskih monitorjev, ki so bili kadarkoli proizvedeni.


“Izjemno smo ponosni na naše novo partnerstvo z organizacijo G2 Esports”, poudarja Stefan Sommer, AOC-jev direktor marketinga in poslovnega managementa za Evropo, in dodaja: “Sodelovanje z vrhunskimi eSports ekipami nas navdihuje v načinu razmišljanja o oblikovanju izdelka in nam pomaga ugotoviti, katere značilnosti najbolj ustrezajo posameznemu žanru ali naslovu. G2 zagotavlja vrhunske vadbene prostore in odlične pogoje za svoje igralce, zato se veselimo, da jim bomo pri tem pomagali z našo premium serijo monitorjev AGON.”


G2 Esports je danes ena izmed najbolj priljubljenih eSports organizacij na svetu in je cenjena ne le zaradi njenih uspehov na mednarodnih turnirjih in ligah, ampak tudi za zaporedne nadarjene talente na vsakem od njegovih področij, pa naj gre za League of Legends, CS:GO, Hearthstone, PUBG ali Rocket League.

Leta 2017 je G2 League of Legends moštvo zaporedoma zasedlo prvo mesto v spomladanski in poletni sezoni evropskega prvenstva (EU LCS) ter končala na drugem mestu na prestižnem Mid-Season Invitational (MSI) turnirju.

V februarju je G2 Esports formiral CS:GO skupino, ki je takoj dobila sloves “legendarna francoska super ekipa”. Zavzeli so najbolj vroče trofeje na DreamHack Masters 2017 in ESL Pro Series Season 5 – kljub temu, da so leta 2017 doživeli svoj prvenec.

G2 ustanovitelj in CEO Carlos ‘ocelote’ Rodriguez je ob tem povedal: “Vsakdo v G2 Esports je zelo navdušen nad partnerstvom z AOC-jem. Sodelovanje profesionalnih igričarjev pri razvoju najboljših igričarskih monitorjev je bistvenega pomena, zato smo z veseljem ponudili podporo naših svetovnih zvezd, da pomagajo AOC-ju doseči popolnost pri načrtovanju monitorja. Prepričani smo, da bodo naša najnovejša pridobitev, monitorji AG251FZ iz premium serije AGON z izjemno hitrostjo osveževanja, ključni del našega optimalnega okolja za usposabljanje. Bolj kot kdorkoli drug vemo, da je talent brez trdega dela in prakse neuporaben. Ne dvomimo, da nas bo to prepričanje in odločnost, da bomo najboljši, pripeljalo do zmag v letu 2018. Naše ekipe so bolj lačne zmag kot kdajkoli prej, zato smo veseli da imamo partnerje, ki verjamejo v našo ambicijo in so vedno pripravljeni pomagati pri napredovanju.”


V okviru sponzorskega dogovora bo AOC opremil G2 izobraževalne ustanove z najsodobnejšimi igralnimi monitorji AG251FZ, ki se ponašajo z neverjetno visoko stopnjo osveževanja 240 Hz, Adaptive-Sync in 1 ms vhodnim zamikom. “Oči usposobljenih pilotov lahko zaznajo osveževanje slike s hitrostjo približno 200 na sekundo. Nedavne študije so pokazale, da lahko tudi eSports profesionalci dosežejo primerljive vrednosti med intenzivnimi tekmami. Posledično G2-ju zagotavljamo samo najhitrejše panele, ki jih ponuja trg, in jim tako omogočamo, da dosežejo svoj polni potencial”, še dodaja Sommer.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več