Računalništvo, telefonija
19.10.2018 18:00

Deli z drugimi:

Share

Aromatični difuzorji za vsak dom

Nove zaloge popularnih aromatičnih difuzorjev / vlažilcev zraka
Aromatični difuzorji za vsak dom
Aromatični difuzorji za vsak dom

Pred nami je zopet čas, ko postanejo aktualni aromatični difuzorji / vlažilci zraka. Po novem lahko izbirate kar med štirimi različnimi modeli.

Najnovejši ima tudi možnost upravljanja preko daljinca. Vsi pa imajo funkcijo ultrazvočnega razprševanja eteričnih olj (olja ne segreva).

Ravnokar prispeli na zalogo!

TaoTronics so priročni in majhni oljni difuzorji. Združujejo tehnologijo, dobro počutje in lep dizajn. Difuzorji oddajajo rahlo meglico, ki vaš dom napolni s prijetnimi dišavami in nežno rumeno svetlobo.

Sodoben dizajn

Oljni difuzorji proizvajalca TaoTronics so primerni za uporabo doma, v pisarnah in sejnih sobah. Odlikuje jih sodoben dizajn ter izjemno učinkovito in tiho delovanje, zato jih lahko uporabljate podnevi in ponoči.

Delovanje do 14 ur

Difuzorji so priročni in majhni ter omogočajo čas delovanja do 14 ur. Opremljeni so z LED osvetlitvijo, ki oddaja nežno prelivajočo se barvno svetlobo in časovnikom.

Še nekaj splošnih informacij o delovanju difuzorja:

Največji učinek dosežemo z difuzorji, ki eterična olja razbijejo na manjše molekule in jih počasi, brez grelnega elementa na hladni bazi spuščajo v prostor. Te manjše molekule lahko lažje prehajajo v pljuča in telo, ter od tam hitreje učinkujejo. Največji učlinek bomo dosegli, če prostor pred uporabo prezračimo, zapremo okna in šele nto prižgemo difuzor. Difuzija s hladno paro – brez segrevanja, poskrbi, da eterična olja ohranijo vse terapevtske učinkovine.

Že na voljo pri vseh večjih spletnih trgovcih:


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več