Računalništvo, telefonija
18.11.2011 12:12

Deli z drugimi:

Share

Asus predstavil novo serijo matičnih plošč

Nove Asus x79 matične plošče vsebujejo novo Intelovo x79 Express čipovje, ki podpira drugo generacijo Intelovih procesorjev Intel Core i7.
Nove Asus x79 matične plošče vsebujejo novo Intelovo x79 Express čipovje, ki podpira drugo generacijo Intelovih procesorjev Intel Core i7.

Podjetje Asus je predstavilo nove x79 matične plošče, ki zajemajo več različnih serij. Vse matične plošče novo Intelovo x79 Express čipovje, ki podpira drugo generacijo Intelovih procesorjev Intel Core i7. Celotna linija vključuje P9X79 serijo matičnih plošč, ki so uporabniku prijazne in inovacijske. Inženirji in oblikovalci pri Asusu so skušali zagotoviti absolutno natančen nadzor, moč, sistem in BIOS, ki omogoča »navijanje« za najbolj optimizirano računalniško izkušnjo.

Vse matične plošče vsebujejo tudi tehnologijo ASUS dual Intelligent processors 3 z novio DIGI + kontrolo napajanja, ki imajo tri digitalne kontrolnike napetosti na plošči, enega za centralno procesno enoto in dva za pomnilnik DRAM. Rezultat tega je boljša zmogljivost, večja stabilnost in možnost “navijanja”.

Vse nove matične plošče izidejo z multi GPU podporo, vodilom PCI Express3.0 ter to 64GB štiri kanalnega DDR3 pomnilnika.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ASUS
Za več informacij so vam na voljo pri ASUS
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ASUS? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več