Računalništvo, telefonija
16.03.2017 14:00

Deli z drugimi:

Share

ASUS Zenbook Flip UX360 – hibrid za posel in zabavo

ASUS Zenbook Flip UX360 – hibrid za posel in zabavo
ASUS Zenbook Flip UX360 – hibrid za posel in zabavo

Podjetje ASUS je v Sloveniji začelo s prodajo vrhunskega računalnika 2-v-1, ki prepriča tako ob poslovni kot domači rabi. ASUS Zenbook Flip UX360 je lahko vitek ultra prenosni računalnik ali elegantna tablica. Debel je namreč vsega 13,9 mm in tehta 1,3 kg, ob tem pa lahko odličen 13,3-palčni IPS-zaslon prikazuje sliko v ločljivosti 3200 x 1800 pik. Za piko na i poskrbita povsem neslišno delovanje ter izjemna avtonomija baterije, ki zagotavlja kar do 12 ur neprekinjenega dela ali zabave.

ASUS Zenbook Flip UX360 preprosto prepriča. Ohišje je izdelano iz trpežnega in do sijaja brušenega aluminija, inovativni tečaji zaslona pa omogočajo njegov takojšnji 360-stopinjski zasuk in preobrazbo prenosnika v tablico, ob preklopu v tablični način pa se tipkovnica in sledilna ploščica samodejno izključita. Inženirji so ponosni tudi na vzdržljivost svoje rešitve – tečaji so testirani za vsaj 20.000 ponovitev gibov zapiranja in odpiranja.

ZenBook Flip je zasnovan za mobilni življenjski slog. Zahvaljujoč energetsko učinkovitemu procesorju Intel Core M in litij-polimerski bateriji velike zmogljivosti UX360 zdrži brez vmesnega polnjenja do 12 ur. Ni pomembno ali ga uporabljate na potovanju, dolgih sestankih ali pa se zgolj zabavate v naslonjaču, ZenBook Flip vas za daljši čas osvobodi iskanja vtičnice.

Zenbook Flip UX360 je hiter in neslišen. Opremljen z do 8 GB pomnilnika, izjemno hitrim pogonom SSD in procesorjem Intel Core M šeste generacije je ZenBook Flip dovolj zmogljiv, da zmore vsako nalogo, ki mu jo zadate. Zasnova brez ventilatorja omogoča, da je naprava absolutno tiha.

Poglavje zase je odličen na dotik občutljiv zaslon, ki sliko prikazuje v ločljivosti 1920 x 1080 ali 3200 x 1800 pik. V obeh primerih gre za zaslon z matriko IPS, ki poskrbi, da so prikazane barve žive in zelo natančne, slika pa dobro vidna iz vseh zornih kotov. Visoka svetilnost zaslona (350 cd/m2) pa zagotavlja udobno rabo naprave tudi na prostem.

ASUS-ov elegantni hibrid dodatno prepriča tudi na področju povezljivosti. Vgrajen ima revolucionarni USB-priključek tipa C, ki omogoča preprosto povezovanje drugih naprav in izjemno hiter prenos podatkov. Vgrajen ima še dva priključka USB 3.0 (tip A), vmesnik micro HDMI in bralnik kartic SD. Za brezžično povezljivost skrbi vgrajen čip s podporo najnovejšemu standardu Wi-Fi 802.11ac, ki dosega brezžične hitrosti do 867 Mbps, prenovljen antenski del pa skrbi za močnejši in zanesljivejši signal. ZenBook Flip podpira Intelovo tehnologijo WiDi, zato lahko svoje fotografije, glasbo, filme in igre predvajate na vseh WiDi-združljivih digitalnih televizorjih ali pa tv uporabite kot dodaten velik in interaktiven zaslon.

Tudi vrhunski zvok je že od nekdaj zaščitni znak družine prenosnikov ZenBook. Ekipa ASUS Golden Ear je patentirano tehnologijo SonicMaster še nadgradila, zato Zenbook Flip UX360 ob visokotoncu ICEpower® proizvaja najboljši zvok, ki ste ga slišali na prenosniku. Kombinacija izvrstne strojne opreme in pametne programske opreme poskrbi za kar najboljšo zvočno izkušnjo.

ASUS Zenbook Flip UX360 je po priporočeni ceni od 849,99 evra dalje (z vključenim DDV) naprodaj pri vseh večjih spletnih in lokalnih trgovcih s potrošniško elektroniko. Dodatne informacije o izdelku so na voljo na spletni strani http://www.asusplus.si/zenbook-flip-ux360.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več
Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več