Računalništvo, telefonija
24.02.2017 11:40
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

ASUS Zenfone 3 Max – idealen pametni telefon za povprečnega Slovenca?

ASUS Zenfone 3 Max – idealen pametni telefon za povprečnega Slovenca?
ASUS Zenfone 3 Max – idealen pametni telefon za povprečnega Slovenca?

Podjetje ASUS je izdelalo mobilni telefon, ki se zdi kot nalašč za Slovence. Zenfone 3 Max se pohvali s kovinskim ohišjem in predvsem zmogljivo baterijo. Kot tak je idealen za vse, ki veliko časa preživijo stran od električnih vtičnic, bodisi na različnih interesnih dejavnostih ali v naravi. Še več, baterija s kapaciteto 4130 mAh je tako zmogljiva, da lahko telefon polni tudi druge naprave.

ZenFone 3 Max brez težav sledi uporabniku med še tako napornim delavnikom, na voljo mu je tudi v prostem času. Ne glede na to, ali uporabnik vneto dela ali pa se igra – energije v bateriji telefona Zenfone 3 Max je vsak dan dovolj za vse aktivnosti, povprečnemu uporabniku pa bo avtonomija delovanja zadostovala tudi za dva ali tri, varčnežem celo več dni. V pripravljenosti namreč telefon zdrži do kar 30 dni, omogoča do 20 ur pogovorov in do 87 ur predvajanja glasbe. Kot rečeno, 4130 mAh zaloga energije v bateriji je tako razkošna, da lahko s telefonom preko priloženega kabla napolnite tudi druge, pretežno mobilne naprave. V varčnem načinu Super saving, ki zna izkoristiti vsako energijsko celico do konca, Zenfone 3 Max pokaže še dodatno odliko – v primeru, da ta super varčni način vklopite šele takrat, ko ima telefon le 10 odstotkov zmogljivosti baterije, bo v pripravljenosti še vedno ostal kar 36 ur.

Obliko telefona Zenfone 3 Max določa 5,2-palčni zaobljen 2,5D IPS-zaslon, občutljiv na dotik, ki je vgrajen v kovinsko ohišje. Vsega 2,25 mm debel rob zaslona poskrbi za ugodno, kar 75 % razmerje med velikostjo zaslona in ohišja. Nežno zaobljen hrbtni pokrov pa je dodatna zaslužen, da telefon naravno paše v roko. Na hrbtni strani telefona je vgrajen še bralnik prstnih odtisov, ki ZenFone 3 Max odklene v delčku sekunde, poleg tega omogoča še veliko več. Drsna poteza vklopi prednjo selfie kamero, dodaten pritisk nanj pa zajame sliko – tako ima uporabnik še en »sprožilec« točno tam, kjer ga potrebuje. Bralnik prstnih odtisov si zapomni odtise petih prstov, ki jih lahko uporabnik poveže z različnimi ukazi.

Za zajemanje digitalnih spominov poleg prednje kamere z ločljivostjo senzorja 5 Mpik poskrbi še hrbtna kamera PixelMaster, katere senzor zajame 13 milijonov slikovnih točk. Tehnologija PixelMaster fotografiranje v pametnih telefonih dviga na nov nivo, saj še izboljša standardno zajemanje posnetkov. V načinu HDR lahko uporabnik zajame sliko, ki ima do 4-krat večji dinamični razpon od klasične, v načinu Super Resolution pa kamera zajame več posnetkov in izdela fotografijo izjemne ločljivosti – kar 52 milijonov pik, na kateri so vidne vse možne podrobnosti. V načinu Low Light pa ZenFone 3 Max v primerjavi z neposrednimi konkurenti v pogojih slabe svetlobe zajame do 4-krat svetlejšo in bolj čisto sliko.

Zenfone 3 Max je po priporočeni ceni 219,99 evra z DDV v srebrni in temno sivi barvi naprodaj pri vseh večjih spletnih in lokalnih trgovcih s potrošniško elektroniko. Dodatne informacije o izdelku so na voljo na spletni strani www.asusplus.si/zenfone-3-max.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več
Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več
Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več