Računalništvo, telefonija
13.04.2015 13:50

Deli z drugimi:

Share

ASUSTOR nadgrajuje LooksGood s podporo konverziji medijskih formatov

ASUSTOR, eden od vodilnih proizvajalcev NAS naprav je pred kratkim oznanil nadgradnjo za Looks Good aplikacijo. Nadgradnja prinaša Media Converter funkcijo za NAS naprave iz serij 5 in 7. Nova funkcija omogoča uporabnikom, da nastavijo Smart Conversion mapo in uporabijo ekskluzivno Hyper-Transcoding tehnologijo in več drugih funkcionalnosti.
ASUSTOR nadgrajuje LooksGood s podporo konverziji medijskih formatov
ASUSTOR nadgrajuje LooksGood s podporo konverziji medijskih formatov

Media Converter: Uporablja konvertiranje datotek v ozadju in s tem odpravlja težave z nepodprtimi kodeki na mobilnih napravah ali s posnetki, ki se ne morejo gladko predvajati. Preko Media Converter aplikacije lahko uporabniki uživajo v gladkem, ne zatikajočem videou na prenosnih napravah.

Smart Conversion Folder: Uproabnik lahko nastavi map kot Smart Conversion Folder. Za vse datoteke, ki se shranijo v mapo, bo sistem samodejno analiziral sistemske zmogljivosti preden bo začel ali ustavil konvertitranje datotek. Dodatno Converting Task Scheduling omogoča sistemu, da konvertira le med specificiranimi obdobji za boljše dodeljevanje sistemske moči.

Hyper-Transcoding: Hyper-Transcoding je ekskluzivna tehnologija, ki jo je razvil ASUSTOR. Ta tehnologija uporablja funkcijo, vgrajeno v Intel procesorje, ki omogoča hitrejše in enostavnejše pretvarjanje video datotek. Z uporabo Hyper-Transcoding se konverzija video datoteke lahko skrajša vsaj za 10-krat.

O LooksGood: LooksGood je zmogljiv multimedjiski predvajalnik, ki ga je razvil ASUSTOR. Uporabnikom omogoča pretakanje (streamanje) njihove multimedijske zbirke na NAS napravi s priročnostjo spletnega brskalnika. LooksGood ponuja tri glavne funkcije: MediaExplorer, TV Recordings in Media Converter. Media Explorer ponuja način brskanja, ki omogoča uporabniku, da pregleduje vse slike in videe, shranjene na NAS napravi in jim ponuja možnost spletnega predvajanja teh datotek. TV Recordings funkcija omogoča uporabnikom uporabo podprtega USB digitalnega dongla za neposreden sprejem DVB-T/DTMB digitalnega TV signala za pretakanje in snemanje v visoki ločljivosti. LooksGood se lahko uporablja tudi v navezi z AiVideo mobilno aplikacijo, ki omogoča uporabniku, da vzamejo svojo digitalno TV in video kar na pot.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ACORD-92 d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ACORD-92 d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ACORD-92 d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več