Računalništvo, telefonija
12.07.2014 09:37

Deli z drugimi:

Share

ASUSTOR oznanja kompatibilnost z zunanjimi CD/DVD/Blu-Ray optičnimi enotami

ASUSTOR oznanja kompatibilnost svojih NAS sistemov z zunanjimi CD/DVD/Blu-Ray optičnimi enotami.
ASUSTOR ADM
ASUSTOR ADM

Vse ASUSTOR NAS naprave imajo dodano podporo za 15 različnih zunanjih optičnih enot (CD/DVD/Blu-ray). Uporabnik lahko neposredno premakne datoteke z optičnega medija v ustrezno mapo na NAS, kar ponuja priročno deljenje datotek med več uporabniki in preprečevanje potencialnih poškodb na originalnemu disku.

Skupno je kot kompatibilnih potrjenih 15 različnih modelov vključno z ASUS BW-12D1S-U, SBW-06C2X-U in SBW-06D2X-U Blu-ray pogoni. Sedaj bodo lahko vsi uporabniki ASUSTOR NAS naprav uporabljali te enote za dostopanje in shranjevanje podatkov z optičnih enot in te podatke delili z ostalimi uporabniki. Glede na to, da se optične enote umikajo iz modernih računalnikov ta funkcija omogoča več uporabnikom, da delijo eno samo optično enoto, kar še posebno ustreza delovnim skupinam. Ko prekopirate podatek z optične enote lahko medij pospravite in se tako izognete morebitnim poškodbam zaradi pogoste uporabe.

“Zaradi rasti količini digitalnih podatkov veliko ljudi izbere shranjevanje podatkov na optični medij za enostaven dostop,” je dejal Qute Lin, direktor razvoja pri ASUSTOR. “Z veseljem dodajamo kompatibilnost z več optičnimi enotami, katere smo natančno testirali in jih priporočamo vsem uporabnikom, ki želijo dostopati do optičnih medijev preko NAS naprave.”

ASUSTOR NAS uporabniki bodo lahko uživali v novi funkcionalnosti z nadgradnjo na ADM 2.2. Beta verzija ADM 2.2 je izšla v juniju in po mesecu testiranja je izšla uradna različica. ASUSTOR je dodal nove funkcije, kot so HiDrive oblačno shranjevanje, beta verzija nove Mail Server aplikacije in kompatibilnost z optičnimi enotami.

Za več informacij obiščite: www.asustor.com
Seznam kompatibilnih enot: www.asustor.com/service/compatibility

Distributer izdelkov ASUSTOR v Sloveniji je podjetje Acord-92 d.o.o.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ACORD-92 d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ACORD-92 d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ACORD-92 d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več