Računalništvo, telefonija
29.11.2013 12:22

Deli z drugimi:

Share

Batman prihaja v mesto, da ga počisti

Ste že slišali najnovejšo novico? V Slovenijo prihaja Batman. Prihaja počistit mesto nesnage in koruptivnih politikov, tajkunov in policistov. Zlobneži pozor. Batman je že uradno v Sloveniji.
Ob nakupu gamerskega Sony VAIO dobite 2* Batman igro gratis
Ob nakupu gamerskega Sony VAIO dobite 2* Batman igro gratis

Po preverjenih informacijah je v Slovenijo že prispel Batman, ki bo pomagal Slovenski policiji zapreti zlikovce in poloviti pokvarjene tajkune in politike. Akcijske podpore bodo deležni vsi, ki bodo kupili prenosnik Sony VAIO z Intel i5 ali i7 ter 3D grafično kartico ATI. Kako gre to? Lepo. Ob nakupu prenosnika Sony VAIO do razprodaje zaloge velja posebna akcija: Gratis 2* PC DVD igra BATMAN: ARKHAM CITY in BATMAN: ARKHAM ORIGINS v skupni vrednosti 55,98 EUR z DDV.

Prenosniki Sony so znani po kakovostni zdelavi, izbranih materialih in dolgi avtonomiji baterije so vedno bolj priljubljeni tudi pri gamerjih. Modeli VAIO E15 in E17 so na voljo že od 699 EUR z DDV naprej in so serijsko opremljeni s kakovostno in hitro 3D grafično kartico AMD RADEON, ki je zmožna poganjati najnovejše 3D igre. Sony torej ni več na voljo samo za izbrane poslovneže z velikim proračunom, ampak vstopa tudi v svet prenosnih računalnikov za mlade, ki se radi igrajo in zabavajo. Za najbolj zahtevne pa priporočamo še dodatno nadgradnjo na SSD disk, ki bo vaše podatke obdeloval spoštljivo in hitro.

Serijsko so prenosniki Sony VAIO opremljeni z dvoletno garancijo, licenčnimi Microsoft Windows 8 in po novem tudi z gratis Cool 2* PC DVD igro. Obakrat Batman. Seveda velja ponudba le ob nakupu gamerske izvedbe laptopa. Akcija je omejena do razprodaje zalog oziroma do 31.12.2014. Za vas le najboljše. Vaio. Sony VAIO in Batman so zakon.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več