Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava

26.01.2021      11:57
CPU Višja strokovna šola

Bi radi postali inženir informatike? Z VSŠ CPU so vam odprte vse poti!

Bi radi postali inženir informatike, pa vam primanjkuje časa za šolanje. Ne skrbite, s CPU boste zmogli vse.Bi radi postali inženir informatike, pa vam primanjkuje časa za šolanje. Ne skrbite, s CPU boste zmogli vse.

CPU Višja strokovna šola že 30 let izobražuje vrhunske kadre. Je del GZS (Gospodarske zbornice Slovenije), ki je najmočnejša in najvplivnejša povezava gospodarstva v Sloveniji. Tako vam omogočajo sodelovanje s strokovnjaki iz prakse, visoko kakovost programov in oseben pristop. Sodelovali boste z več kot 40 zunanjimi predavatelji, ki so hkrati tudi aktivni gospodarstveniki.

Bi radi postali inženir informatike, pa vam primanjkuje časa za šolanje ter zato iščete šolo z urniki, ki so prilagojeni vašemu delu? Vam do boljšega položaja manjka le stopnja izobrazbe? Potem ste na pravem mestu. VSŠ CPU poleg programa inženir informatike sicer izobražuje tudi inženirje gradbeništva, ekonomiste in poslovne sekretarje. Za vsakega nekaj!

Center za poslovno usposabljanje že tri desetletja izvaja izobraževanja za potrebe gospodarstva. Zrasel je pri Gospodarski zbornici Slovenije in se razvil v sodobno, dinamično izobraževalno institucijo.

Predavatelji z bogatimi izkušnjami in strokovnim znanjem

Vsak od predavateljev ima bogate praktične izkušnje in strokovno znanje. CPU posebno pozornost namenja zagotavljanju kakovostnih pogojev za aktivno delo in druženje študentov ne predavanjih in vajah. Mnogi diplomanti sporočajo, da so se odločili za študij na CPU zato, ker so za vse predmete organizirana srečanja. V referatu so vedno dostopne informacije, ki  so potrebne za uspešen študij in vedno se najde sodelavec šole, ki je pripravljen prisluhniti študentom in jim nameniti čas za pogovor.

Študenti, ki so v času študija povezani med seboj, napredujejo hitreje in praviloma v rokih zaključijo svoje študijske obveznosti. Kakovostna predavanja in bogate diskusije vam bodo olajšale samostojno delo. Študij je namenjen uporabi znanja v praksi. Kar boste študirali danes, boste lahko jutri uporabili pri delu ali v zasebnem življenju. Predavatelji se odzivajo na potrebe in izzive, ki jih študenti prenašajo iz svojih delovnih okoljih, pomagajo pri reševanju konkretnih situacij, posredujejo sodobno znanje in vse spodbujajo k lastnemu razmišljanju in sprotni aktivnosti. Študij je podprt  z elektronsko učilnico, kjer so vedno na voljo vsa potrebna gradiva.

Če vam druge obveznosti ne bodo dovoljevale obiska organiziranega študija, boste večino vsebin lahko naštudirali tudi sami, ko vam bo to dopuščal čas.

Upoštevali bodo vaše predhodne delovne izkušnje in izpite

Če že imate delovne izkušnje, bo CPU vaše kompetence preveril in upošteval pri zbiranju kreditnih točk.

Enako velja za priznavanje izpitov, ki ste jih morda že uspešno opravili na drugi višje ali visokošolski organizaciji. CPU se drži pravila, da vsako ovrednoteno znanje šteje in mu je potrebno priznati njegovo veljavo.

V izredni študij se lahko vpišete ne glede na to, kaj, kdaj in kolikokrat ste bili vpisani v redne višje ali visokošolske študijske programe.

Odlični pogoji, predavalnice in oprema

Za izvedbo izobraževalnih programov vam CPU zagotavlja odlične pogoje, predavalnice s potrebno opremo in lahko dostopno lokacijo z brezplačnimi parkirnimi mesti sredi Ljubljane pred vrati predavalnic. Na ta način bo vaš študij nemoteno potekal ne glede na to, kakšen način dela vam najbolj ustreza.

Spoznajte uspešna slovenska podjetja

CPU je tesno povezan z Gospodarsko zbornico Slovenije in z njenimi člani. Skupaj skrbita za bogato mrežo domačih podjetij, kjer lahko študenti opravljajo kakovostno praktično izobraževanje. Tako boste iz prve roke spoznali uspešna slovenska podjetja. Študenti se lahko udeležite tudi posebnih dogodkov, ki jih organizira Gospodarska zbornica Slovenije z namenom medsebojnega spoznavanja in iskanja skupnih interesov.

Praktično izobraževanje v tujini

CPU Višja strokovna šola je tudi nosilec razširjene ERASMUS+ listine za mobilnost študentov. Vsako leto je objavljen razpis, kjer se boste lahko prijavili za opravljanje praktičnega izobraževanja v tujini in za to dobili del potrebnih sredstev. Izkušnje, pridobljene v tujini, so v podjetjih vedno zelo cenjene.

Postanite del mreže skoraj 1300 diplomantov, ki so diplomirali na Centru za poslovno usposabljanje  in se pridružite več kot polovici tistih, ki so v dveh letih po dokončanju študija napredovali, spremenili delovno mesto ali pa so menjali delovno okolje in so danes bolj zadovoljni.

Za podrobnejše informacije o vpisu obiščite www.cpu.si, pokličite na telefonsko številko 01/5897-662 ali pošljite elektronsko sporočilo na julijana.rifl@cpu.si

Povezave:VSŠ CPU

Sponzorirano

Uporabljate za fotografiranje fotoaparat ali pametni telefon?