25.08.2021 10:35
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Bi radi postali inženir informatike? Z VSŠ CPU so vam odprte vse poti!

CPU Višja strokovna šola že 30 let izobražuje vrhunske kadre. Je del GZS (Gospodarske zbornice Slovenije), ki je najmočnejša in najvplivnejša povezava gospodarstva v Sloveniji. Tako vam omogočajo sodelovanje s strokovnjaki iz prakse, visoko kakovost programov in oseben pristop. Sodelovali boste z več kot 40 zunanjimi predavatelji, ki so hkrati tudi aktivni gospodarstveniki.
Bi radi postali inženir informatike, pa vam primanjkuje časa za šolanje. Ne skrbite, s CPU boste zmogli vse.

Bi radi postali inženir informatike, pa vam primanjkuje časa za šolanje, zato iščete šolo z urniki, prilagojenimi vašemu delu? Vam do boljšega položaja manjka le stopnja izobrazbe? Potem ste na pravem mestu. VSŠ CPU poleg inženirjev informatike sicer izobražuje tudi inženirje gradbeništva, ekonomiste in poslovne sekretarje. Za vsakega nekaj!

Center za poslovno usposabljanje že tri desetletja izvaja izobraževanja za potrebe gospodarstva. Zrasel je pri Gospodarski zbornici Slovenije in se razvil v sodobno, dinamično izobraževalno institucijo.

Predavatelji z bogatimi izkušnjami in strokovnim znanjem

Vsak od predavateljev ima bogate praktične izkušnje in strokovno znanje. CPU posebno pozornost namenja zagotavljanju kakovostnih pogojev za aktivno delo in druženje študentov na predavanjih in vajah. Mnogi diplomanti sporočajo, da so se odločili za študij na CPU zato, ker so za vse predmete organizirana srečanja. V referatu so ves čas dostopne informacije, ki so potrebne za uspešen študij. Vedno se tudi najde sodelavec šole, ki je pripravljen prisluhniti študentom in jim nameniti čas za pogovor.

Študenti, ki so v času študija povezani med seboj, napredujejo hitreje in praviloma v rokih zaključijo svoje študijske obveznosti. Kakovostna predavanja in bogate diskusije vam bodo olajšale samostojno delo. Študij je namenjen uporabi znanja v praksi. Kar boste študirali danes, boste lahko jutri uporabili pri delu ali v zasebnem življenju. Predavatelji se odzivajo na potrebe in izzive, ki jih študenti prenašajo iz svojih delovnih okolij, pomagajo pri reševanju konkretnih situacij, posredujejo sodobno znanje, vse pa tudi spodbujajo k lastnemu razmišljanju in sprotni aktivnosti. Študij je podprt  z elektronsko učilnico, kjer so vedno na voljo vsa potrebna gradiva.

Če vam druge obveznosti ne bodo dovoljevale obiska organiziranega študija, boste večino vsebin lahko naštudirali tudi sami, ko vam bo to dopuščal čas.

Upoštevali bodo vaše predhodne delovne izkušnje in izpite

Če že imate delovne izkušnje, bo CPU vaše kompetence preveril in jih upošteval pri zbiranju kreditnih točk.

Enako velja za priznavanje izpitov, ki ste jih morda že uspešno opravili na drugi višje ali visokošolski organizaciji. CPU se drži pravila, da vsako ovrednoteno znanje šteje, zato je njegovo veljavo treba priznati.

V izredni študij se lahko vpišete ne glede na to, kaj, kdaj in kolikokrat ste bili vpisani v redne višje ali visokošolske študijske programe.

Bi radi postali inženir informatike? Z VSŠ CPU so vam odprte vse poti!

Odlični pogoji, predavalnice in oprema

Za izvedbo izobraževalnih programov vam CPU zagotavlja odlične pogoje, predavalnice s potrebno opremo in lahko dostopno lokacijo z brezplačnimi parkirnimi mesti sredi Ljubljane, pred vrati predavalnic. Tako bo vaš študij nemoteno potekal ne glede na to, kakšen način dela vam najbolj ustreza.

Spoznajte uspešna slovenska podjetja

CPU je tesno povezan z Gospodarsko zbornico Slovenije in z njenimi člani. Skupaj skrbita za bogato mrežo domačih podjetij, kjer lahko študenti opravljajo kakovostno praktično izobraževanje. Tako boste iz prve roke spoznali uspešna slovenska podjetja. Študenti se lahko udeležite tudi posebnih dogodkov, ki jih organizira Gospodarska zbornica Slovenije z namenom medsebojnega spoznavanja in iskanja skupnih interesov.

Praktično izobraževanje v tujini

CPU Višja strokovna šola je tudi nosilec razširjene ERASMUS+ listine za mobilnost študentov. Vsako leto je objavljen razpis, na katerega se boste lahko prijavili za opravljanje praktičnega izobraževanja v tujini in za to dobili del potrebnih sredstev. Izkušnje, pridobljene v tujini, so v podjetjih vedno zelo cenjene.

Postanite del mreže skoraj 1300 diplomantov, ki so diplomirali na Centru za poslovno usposabljanje in se pridružite več kot polovici tistih, ki so v dveh letih po dokončanju študija napredovali, spremenili delovno mesto ali menjali delovno okolje in so danes bolj zadovoljni.

Za podrobnejše informacije o vpisu obiščite www.cpu.si, pokličite na telefonsko številko 01/5897-662 ali pošljite elektronsko sporočilo na julijana.rifl@cpu.si

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CENTER ZA POSLOVNO USPOSABLJANJE (CPU)
Za več informacij so vam na voljo pri CENTER ZA POSLOVNO USPOSABLJANJE (CPU)

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CENTER ZA POSLOVNO USPOSABLJANJE (CPU)? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več
Diamantni partner