09.11.2018 10:50
Posodobljeno 5 let nazaj.

Bi se pogajali za ceno novega tonerja ali kartuše?

Kljub temu, da je danes vedno več stvari digitaliziranih in stremimo k čim manjši porabi papirja, so tiskalniki še vedno - in tudi še bodo - nepogrešljivi. Priročno je, če ga imamo doma, so pa tiskalniki tako rekoč nepogrešljivi na delovnem mestu. Vsak tiskalnik pa zato, da sploh deluje, potrebuje toner ali kartušo.
Bi se pogajali za ceno novega tonerja ali kartuše?

Kar koli že počnemo, je skoraj nemogoče, da se v življenju ne bi srečali s tem, da smo kdaj morali kaj natisniti. Naj bo to za domačo rabo, za potrebe šole, službe, prijave na tečaj ali kar koli drugega. S tiskalnikom pa si bolj težko pomagamo, če nima kartuše ali tonerja.

Razlika med tonerjem in kartušo

Kartuša vsebuje črnilo, uporablja pa se bolj za domačo rabo ali tam, kjer se tiska manj in hitrost samega tiska ni tako pomembna. Tisk je barven. Kartuše so sicer cenejše od tonerjev, je pa dolgoročno gledano takšno tiskanje dražje, saj so s črnilom bolj potratne.

Toner je kartuša, ki je namenjena laserskim tiskalnikom. Napolnjen je s prahom, ki je lahko različnih barv ali pa tiskalnik tiska zgolj črno-belo. Je dražji od kartuše, a so stroški samega tiskanja dolgoročno manjši. Tak tisk je kot naročen za obsežnejše dokumente, torej za velike količine. Pri brizgalnih tiskalnikih torej uporabljamo navadne kartuše, pri laserskih tonerje.

Ko tiskalnik več ne tiska

Ko tonerju ali kartuši zmanjka črnila, tiskalnik potrebuje nove zaloge, in nikomur ne moremo bolj zaupati, kot izkušenim strokovnjakom, ki se s tem ukvarjajo že vrsto let. V spletni trgovini tiskajpoceni.com se s prodajo kartuš in tonerjev ukvarjajo že 17 let in so s tem trgovina z najdaljšo tradicijo prodaje tovrstnih izdelkov v Sloveniji. V njihovi ponudbi boste našli originalne, kompatibilne ter obnovljene kartuše in tonerje najvišje kakovosti po ugodnih cenah. Pri kompatibilnih gre za nadomestni izdelek enakih lastnosti, kot jih ima original, obnovljene kartuše in tonerji pa so original, le da je ta recikliran. Za vse vam bodo zagotovili eno leto garancije, pa tudi možnost vračila v 30 dneh. Prav tako boste največ za svoj denar dobili, če si boste ogledali in pri njih izbrali katerega od tiskalnikov. Izdelke prodajajo predvsem za domačo rabo in manjša podjetja. Ob spletnem naročilu lahko naročeno na svojem naslovu pričakujete naslednji delovni dan.

Bi se pogajali za ceno? Ni problema

Na spletni strani tiskajpoceni.com najdemo tudi zanimivo posebnost, ki je do zdaj nismo poznali. Ko nam je nakaj všeč in na izdelek kliknemo, je poleg možnosti »dodaj v košarico« še gumb »zdilaj se za ceno«. Kako deluje? Spletnim trgovcem lahko ponudite nižjo ceno od tiste, ki je navedena na spletni strani in je po vašem mnenju previsoka. Nato njihovi prodajalci vašo ponudbo pregledajo in jo bodisi potrdijo bodisi predlagajo nek kompromis med vašim in njihovim zneskom ali pa zavrnejo. Zanimiva možnost, ki se jo splača izkoristiti. Omeniti velja še, da morate biti za predlog nižje cene na spletni strani prijavljeni.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BAKUS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BAKUS d.o.o.

Logotip podjetja

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BAKUS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več
Srebrni partner