Računalništvo, telefonija
13.04.2018 20:00
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Blackview + Darilo: Anker zvočnik

Proizvajalec pametnih telefonov Blackview in Anker, ki je znan po kvalitetnih dodatkih za mobilne telefone, sta za vas pripravila super AKCIJO na mimovrste.com. Ob nakupu kateregakoli telefona Blackview prejemete prenosni zvočnik Anker SoundCore Nano, kot DARILO!
Blackview + Darilo: Anker zvočnik
Blackview + Darilo: Anker zvočnik

Blackview telefoni so znani predvsem po robustnih telefonih, ki so namenjeni vsem, ki želijo bolj odporen telefon na udarce in vodo ter vas v nobenem primeru ne bodo pustili na cedilu. Sedaj so se usmerili tudi v razvoj navadnih pametnih telefonov, ki bodo navdušili z odlično ceno.

Visoko tehnološko podjetje Anker že dalj časa navdušuje z izredno kvalitetnimi prenosnimi zvočniki, ki pričarajo neverjeten zvok z vrhunskimi basi. Kot darilo ob nakupu pametnega telefona Blackview, tokrat prejmete prenosni zvočnik Anker SoundCore Nano, ki zagotavlja do 5 ur predvajanja. Kljub svoji majhnosti zvočnik zagotavlja super čist zvok.

Pametni telefon Blackview BV8000 Pro predstavlja vrh med robustnimi telefoni, ki bo v kombinaciji z zmogljivim 8 – jedrnim procesorjem, 6 GB Rama in 64 spomina zadovoljiv še tako zahtevne uporabnike.

Pametni telefon Blackview BV9000 je prvi robustni telefon, ki ima zaslon z razmerjem 18:9, ki zagotavlja neverjetno vizualno izkušnjo. Pametni telefon Blackview BV9000 ima prav tako certifikat IP68, tako da mu voda ne pride do živega, tako da je idealen partner za počitnice ob vodi in v vodi.

Novost na slovenskem trgu je tudi pametni telefon Blackview S6, ki ima zaslon z razmerjem 18:9 in ogromno baterijo s 4180 mAh, ki zagotovi za dolgotrajno uporabo. Kovinski okvir poskrbi za vzdržljivost in premium izgled telefona.

Naslednji v vrsti je pametni telefon Blackview A10, kjer za neverjetno ceno dobite pametni telefon s čitalcem prstnih odtisov, 2 GB Rama in 16 GB spomina. Kovinski okvir naredi telefon Blackview A10 prijeten za rokovanje.

Celotno ponudbo pametnih telefonov Blackview najdete na mimovste.com


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več