Računalništvo, telefonija
09.08.2017 10:23
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

BLI-jevo priznanje Line of the Year

BLI-jevo priznanje Line of the Year
BLI-jevo priznanje Line of the Year

Brother je prejel najvišje priznanje, ki ga podeljuje Buyers Laboratory (BLI), imenovano ‘Line of the Year Award’ 2017, za serijo črno-belih laserskih tiskalnikov in večfunkcijskih naprav (označenih z Zelo priporočljivo oz. ‘Highly Recommended).

Poleg tega je prejel tudi tri dodatna priznanja za izjemne tiskalnike. Priznanja Pick Awards so med najtežje osvojljivimi v tej panogi, saj so naprave več mesecev podvržene zahtevnemu testiranju s strani neodvisne ocenjevalne organizacije BLI oziroma njenega oddelka Keypoint Intelligence. Da bi se naprave lahko potegovale za priznanje Pick Awards, morajo modeli, ki jih testira BLI, najprej pridobiti oznako Zelo priporočljivo in potrdilo o zanesljivosti.

Na letošnji podelitvi Winter Pick Awards 2017 je Brother prijel priznanje Izjemen tiskalnik za srednje velike delovne skupine (Outstanding Printer for Mid-Size Workgroups) za črno-beli model HL-L6300DW ter priznanje Izjemna večfunkcijska naprava za manjše pisarne in dom (Outstanding MFP for SOHO Environment) za modela MFC-L2700DW in MFC- L2740DW.

Priznanje Line of the Year za celotno serijo tiskalnikov je velik dosežek, saj mora vsak model iz te serije prestati celotno testiranje z nadpovprečnimi ocenami. Brotherjeva črno-bela serija je sestavljena iz 17 laserskih tiskalnikov in večfunkcijskih naprav – testiranih je bilo 10 modelov in njihovih derivatov.

Brotherjeva zmagovalna črno-bela serija je bila leta 2016, ko je prišla na trg, prva črno-bela laserska serija, namenjena velikim delovnim skupinam s potrebo po velikih količinah tiskanja, izpisu do 10.000 strani na mesec s hitrostjo do 50 strani na minuto. Seriji so dodane številne profesionalne funkcije, vključno z upravljanjem tiska, povezljivostjo NFC, podporo za mobilne tiskalnike in Brother Web Connect.

“Brother namenja veliko časa raziskavam in mnenju uporabnikov, da bi čim bolje razumeli potrebe po tiskanju”, je komentiral Jure Gaspari, regionalni predstavnik podjetja Brother za Slovenijo, Hrvaško in BiH. “Odločitev, da se razširimo na novo poslovno področje, je naše znanje postavila na preizkus. Osvojiti BIL-ovo priznanje Line of the Year pomeni, da je bila nagrajena naša posvečenost vsaki podrobnosti vsake izmed naprav.”

“Priznanja, certifikati in pečati potrjujejo položaj Brotherja na trgu tiskalnikov kot najboljšega proizvajalca vrhunskih modelov tako za velika kot majhna podjetja.”

Marlene Orr, direktorica BLI-jevega Oddelka za analizo pisarniške opreme, je dejala: “Brotherjevi novi črno-beli tiskalniki in večfunkcijske naprave so izdelani z mislijo na številne poslovne uporabnike, saj ponujajo izjemno zanesljivost, visokokakovostne rezultate, dostopne cene in intuitiven dizajn, ki povečuje produktivnost delavcev.”

*Na sliki: Toshikazu Koike, predsednik korporacije Brother, prejema BLI-jevo priznanje Line of the Year Award


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888