Računalništvo, telefonija
09.10.2017 12:45

Deli z drugimi:

Share

Blockchain in Kriptomanija z vrhunskimi gosti

Blockchain in Kriptomanija z vrhunskimi gosti
Blockchain in Kriptomanija z vrhunskimi gosti

Blockchain tehnologije in kriptovalute obračajo na glavo številne industrije po celotnem svetu. Analitiki jo obravnavajo kot eno od najpomembnejših inovacij na področju internetnih tehnologij vse od iznajdbe svetovnega spleta. Nekateri pravijo celo, da bomo priča drugi internetni revoluciji.


Tudi sami razmišljate o blockchain projektu ali pa morda o naložbi v kritpovalute? Udeležite se KIK-OFF večera z izjemnimi gosti, kjer boste dobili odgovore na vsa vaša vprašanja. Iz prve roke boste slišali zgodbo slovenskega podjetnika, ki je za Blockchain projekt prepričal Roberto Carlosa.

Marko Filej
Marko Filej je serijski podjetnik in ustanovitelj spletne platforme Trainers4me, v katero je investistrala tudi teniška zvezdnica Ana Ivanović. Globalni preboj je nadaljeval s spletno telovadnico OnlineGym4me.com, ki jo je podprla tudi welness korpracija Technogym.


Te dni pa ustvarja SportyFi – decentralizirana platforma za investicije v mlade športne upe oz. ekosistem za športne investicije in financiranje, s katero je Marko Filej tokrat prepričal nogometno brazilsko legendo Roberta Carlosa, ki bo zagotovo v veliko podporo pri promociji načrtovane kampanje za množično financiranje s kripto žetoni (ICO).

Marko Filej je podjetnik, ki je med drugim zavrnil investicijo Richarda Bransona. Njegovo zgodbo zagotovo morate slišati v živo.

Jure Ugovšek
Predavatelj Jure Ugovšek, finančni novinar in urednik časopisa Finance z 10-letnimi izkušnjami. Na enostaven in neodvisen način bo predstavil nastanek in svet kriptovalut.

Blaž Jamšek
Pogled na blockchain in kriptovalute s strani izkušenega pravnika.

Različni vidiki, mnenja, pogledi in izkušnje. Vstopnine ni!


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KIKštarter KAMNIK
Za več informacij so vam na voljo pri KIKštarter KAMNIK
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

KIK Štarter Kamnik logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KIKštarter KAMNIK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več