Računalništvo, telefonija
24.11.2012 16:17

Deli z drugimi:

Share

Predstavljamo novo verzijo Android aplikacije za branje elektronskih knjig Prestigio e-bralnik 2.1

Branje elektronskih knjig je pravkar postalo še bolj enostavno!
Predstavljamo novo verzijo Android aplikacije za branje elektronskih knjig Prestigio e-bralnik 2.1
Predstavljamo novo verzijo Android aplikacije za branje elektronskih knjig Prestigio e-bralnik 2.1

Branje elektronskih knjig je pravkar postalo še bolj enostavno! Nadgrajena verzija Prestigio e-bralnika 2.1 je sedaj na voljo tudi za vse tiste uporabnike, ki uporabljate naprave z starejšimi verzijami Androida.

  • Izboljšali smo uporabniški vmesnik knjižnice! Sedaj bodo zbirke ustvarjene avtomatično, ko boste aplikacijo prvič zagnali.
  • Izboljšali smo podporo za zunanje medije za shranjevanje! Sedaj vam ne bo potrebno več skrbeti, če boste SD kartico uporabljali kot direktorij, lahko jo boste odstranili, pa bo aplikacija še vedno delovala.
  • Nova verzija aplikacije podpira kar nekaj izboljšav, zaradi katerih bo branje sedaj še bolj enostavno in udobno!
  • Za vas smo uredili obširno knjižnico! Uporabniki aplikacije Prestigio e-bralnik sedaj dostopajo do osebnega računa MyPrestigio neposredno preko aplikacije, izbirajo in prenašajo knjige s knjižnice Ebooks.PrestigioPlaza.Com. Knjižnica se neprestano dopolnjuje, tako da lahko v tem trenutku nudimo preko 270.000 knjig v 23 jezikih, od tega jih je približno 30.000 popolnoma brezplačnih!

Novo verzijo aplikacije Prestigio e-bralnik 2.1 si lahko prenesete s strani www.prestigio.com ali preko Google Play in uživate v branju vaših najljubših knjig!


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ASBIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ASBIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logotip zastopnika

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ASBIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več
Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več