Računalništvo, telefonija
18.05.2011 12:35
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brezplačen prenos obstoječe faks številke za aFax

aFax: vodilna storitev internetnega faksiranja v Sloveniji
aFax: vodilna storitev internetnega faksiranja v Sloveniji

aFax, storitev faksiranja preko e-pošte, sedaj omogoča tudi možnost brezplačnega prenosa obstoječe faks številke. Tako lahko kar brez prevezave obdržite obstoječo faks številko in se hkrati znebite stroškov telefonske linije, ki jo imate sedaj namenjeno pošiljanju in prejemanju faksov in jih vsak mesec plačujete telefonskemu operaterju. Prenos številke je za uporabnike brezplačen. Tudi po prenosu boste še naprej ostali lastniki prenesene številke.

aFax je sicer vodilna storitev internetnega faksiranja v Sloveniji: omogoča pošiljanje in prejemanje faksov preko e-pošte ter vam lahko v celoti nadomesti faks napravo. Fakse lahko pošiljate in prejemate kar iz svojega priljubljenega programa za e-pošto, kjerkoli imate na voljo internet. Povrhu vsega pa od uporabnika ne zahteva nikakršne dodatne strojne opreme, niti kakršnihkoli namestitev dodatne programske opreme.

S prenosom faks številke, ki ga aFax omogoča v sodelovanju z ustreznim telefonskim operaterjem, lahko prihranite dodatnih 8,95 eur mesečno, če imate sedaj svojo faks napravo npr. na klasičnem PSTN priključku pri Telekomu Slovenije. Ta novost v ponudbi tako utegne biti za marsikoga še dodaten argument za prehod na sodobnejšo obliko faksiranja.

Več informacij boste našli na spletni strani www.afax.si. Na voljo je tudi brezplačen preizkus storitve.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVIOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVIOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVIOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-Rasta d.o.o.

Vodnikova ulica 2, 2250 Ptuj, Tel: +386 (0) 70 474 398
Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več