Računalništvo, telefonija
16.02.2013 10:12
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brezplačna izdelava spletne strani v akciji Dvojec za podjetne

Na slovenskem trgu imamo veliko izbiro bank. Vedno več je takih, ki svojim strankam v sodelovanju s poslovnimi partnerji nudijo posebne ugodnosti. Ena odmevnejših akcij, ki je bila pred kratkim podaljšana za še eno leto, je Dvojec za podjetne. Do konca marca je v njej možna tudi brezplačna izdelava spletne strani.
Brezplačna spletna stran ob odprtju računa pri UniCredit Bank
Brezplačna spletna stran ob odprtju računa pri UniCredit Bank

Dvojec za podjetne je akcija, namenjena predvsem manjšim in novoustanovljenim podjetjem. Ob odprtju računa pri UniCredit Bank prejmejo posebne ugodnosti iz ponudbe Domovanje.com. Izbirajo lahko med tremi ugodnostmi:

  • SpletneStrani.si: popust pri izdelavi spletne strani v vrednosti 300 €

  • Dostavljalec.si, profesionalno orodje za e-novice: uporabniški račun in 3.000 sporočil brezplačno

  • Oglasuj.me: 200 € popusta pri Google oglaševanju

Izdelava spletne strani pri SpletneStrani.si je trenutno znižana že zaradi akcije »Prehitevamo pomlad«. Dobra novica je, da se popusti v tem primeru seštevajo. Tako lahko vsi tisti, ki odprejo nov poslovni račun pri UniCredit Bank in se odločijo za to ugodnost, dobijo izdelavo strani paketa »START« brezplačno. To je možno do konca marca.

SpletneStrani.si, o katerih smo že pisali, ponujajo izdelavo spletnih strani z urejevalnikom, ki omogoča samostojno upravljanje s stranjo. Izdelava strani se začne in konča na delavnicah. Na prvi udeleženci s pomočjo strokovnjakov izdelajo načrt strani, nato se ta izdela, na drugi delavnici pa se jo naučijo urejati in vnesejo vsebine.

Paket »START« je prilagojen manjšim in mladim podjetjem. Vključuje osnovne aplikacije, ki jih potrebuje skoraj vsako podjetje, urejevalnik, oblikovanje in izdelavo, pa tudi spletno gostovanje za stran in e-pošto.

Kako do ugodnosti Dvojec za podjetne?

Izpolnite obrazec na dvojec.si in se tako dogovorite za sestanek s svetovalcem UniCredit Bank. Po odprtju poslovnega računa prejmete unikatno kodo, ki jo uporabite za eno izmed ugodnosti.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Domovanje.com
Za več informacij so vam na voljo pri Domovanje.com
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Domovanje.com? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več