11.10.2011 19:03

Brezplačni dogodek na temo e-hrambe, DMS rešitev, digitalizacije in skenerjev

Živimo v času, ko razvoj tehnologij usmerja razvoj naših življenj, zato jo moramo znati izkoristiti in uporabiti sebi v prid.
Mikrografija pripravlja že tretjo konferenco

Mikrografija pripravlja že tretjo konferenco, na kateri bo beseda tekla o e-hrambi, DMS rešitvah, digitalizaciji in skenerjih. V ospredju bo predvsem e-hramba različne dokumentacije, varovanje osebnih podatkov, uporaba digitalizacije, varna e-hramba in uporaba skenerjev v poslovne namene. Konferenca je sestavljena iz dveh delov, v katerih se bodo predstavili zanimivi predavatelji, kot so Vladimir Žurner z Arhiva RS, namestnik informacijske pooblaščenke Andrej Tomšič, Klaus Schulz s Fujitsuja, Balint Rozgonyi s Kodaka, Borut Mlakar z Bureau veritas certification in drugi.

Program bo povezoval slovenski stand-up komik Vid Valič. Konferenca bo potekala 20. oktobra med 9. in 15. uro v Kristalni palači v Ljubljani. Udeležba je brezplačna, prijavite pa se lahko tukaj.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MIKROGRAFIJA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MIKROGRAFIJA d.o.o.

www.mikrografija.si

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MIKROGRAFIJA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več

TP VISION