Računalništvo, telefonija
18.04.2017 14:40

Deli z drugimi:

Share

Brezplačni spletni tečaj Adobe PhotoShopa

Brezplačni spletni tečaj Adobe PhotoShopa
Brezplačni spletni tečaj Adobe PhotoShopa

Adobe programi postajajo vse bolj popularni in z njihovo popularnostjo je prišla tudi zahteva s strani delodajalcev, da morajo vsi kandidati za zaposlitev obvladati vsaj PhotoShop. Znanje llustratorja pa vam prinese dodatno prednost. Spodaj je napisanih 6 glavnih razlogov za učenje Adobe programov:

1. Sprememba karierne poti

Z obvladovanjem katerega koli Adobe programa lahko popolnoma spremenite potek vaše kariere.

2. Lažja pridobitev zaposlitve

Dandanes delodajalci zahtevajo že za skoraj za vsako delovno mesto znanje najmanj PhotoShop-a, znanje Illustrator-ja pa je skoraj povsod dodaten bonus.

3. Prihranek denarja

Kakršna koli prisotnost na spletu tako za podjetje kot za posameznika zahteva določeno znanje o manipulacijah fotografije. Z znanjem Adobe programov se stroškov zunanjih izvajalcev popolnoma znebite.

4. Izdelava vizitk

S Photoshop-om ali Illustrator-jem si lahko popolnoma sami oblikujete unikatne vizitke za poslovno in osebno uporabo.

5. Oblikovanje in prodaja motivov

Vsak motiv na majici lahko ustvarite s pomočjo programa Adobe Illustrator. Tako lahko oblikujete in prodajate majice z lastnim motivom.

6. Premiere Pro

Večino video posnetkov, ki si jih ogledate na spletu (YouTube-u) ali filmov na televiziji, je bilo sestavljenih skupaj in urejenih s pomočjo programa Adobe Premiere Pro. Z njim lahko posnamete in uredite reklamo za svoje podjetje brez večjih stroškov.

Ker se v izobraževalnem centru Housing zavedamo, da je trenutna cena 260€ in več previsoka smo vam v sodelovanju z MojeZnanje.si omogočili 2-urni spletni tečaj popolnoma brezplačno. Za več informacij in dostop do tečaja prosim sledite tej povezavi.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem HOUSING Co. d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri HOUSING Co. d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem HOUSING Co. d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več