Računalništvo, telefonija
04.12.2015 11:07
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brezplačni vodnik po pohodnih in kolesarskih poteh

Brezplačni vodnik po pohodnih in kolesarskih poteh
Brezplačni vodnik po pohodnih in kolesarskih poteh

Slovenia Trails je brezplačni vodnik po kolesarskih in pohodniških poteh v Sloveniji. Aplikacija je plod sodelovanja med podjetjem Monolit (mobilna platforma Monolit2go) in združenjem Pohodništvo in kolesarjenje GIZ. Namenjena je vsem, ki radi odkrivajo nove kraje in raziskujejo lepote Slovenije peš ali na kolesu.

Vodnik vsebuje prek 200 pohodnih in kolesarskih poti ter podatke o specializiranih namestitvah za pohodnike in kolesarje z dodatno predstavitvijo članov Združenja za kolesarjenje in pohodništvo.

Poti so predstavljene s podrobnimi podatki, kot so dolžina poti, trajanje, zahtevnost poti, opis poti, slika markacije, višinski podatki – skupaj z višinskim profilom in zanimivimi lokacijami ob poti. Za vsako pot lahko preverimo, ali je prijazna do družin, kolikšen del poti poteka po gozdu in ali pot poteka po glavnih ali stranskih cestah.

Glavne prednosti aplikacije so:

  1. Enostavno iskanje poti: na voljo sta dve možnosti, iskanje glede na trenutno lokacijo GPS in napredno iskanje glede na izbor različnih parametrov, kot so destinacija, zahtevnost, dolžina, trajanje.
  2. Razišči kolesarsko ali pohodno destinacijo: bodi pripravljen/a na vzpone, vidne na višinskem profilu, preveri položaj na poti, poišči primerno namestitev in dostopaj do vseh informacij glede specializirane destinacije z enim klikom.
  3. Povabi prijatelja ali prijateljico na izlet: in deli svoje doživetje na portalu Google+ kar v aplikaciji, najdi začetno točko, shrani pot za način brez povezave, pojdi in se naužij narave!
  4. Točke ob poti: naravne in kulturne znamenitosti, razgledne točke, kraji za osvežitev in počitek in še veliko več. Z enim klikom preveri odpiralne čase, kontakte, opise, slike.

Aplikacija je trenutno na voljo za uporabnike Androidov, kmalu pa bo na voljo tudi za uporabnike mobilne platforme iOS.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MONOLIT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MONOLIT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MONOLIT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več