Računalništvo, telefonija
04.09.2015 16:04
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brother – radikalno znižanje stroškov s tiskalniki InkBenefit Plus

Specialist za tiskanje in upravljanje z dokumenti Brother je razkril svojo novo serijo naprav InkBenefit Plus v Sloveniji – trio novih brizgalnih večfunkcijskih naprav s stroškovno učinkovitimi kartušami za ponovno polnjenje.
Brother DCP-T700DW, Ink Benefit Plus
Brother DCP-T700DW, Ink Benefit Plus

Nova serija je oblikovana za manjša in srednje velika podetja ter domačo uporabo. Ponuja izredno znižanje stroškov tiskanja, saj ima vgrajene posodice za polnjenje s črnilom – nakup kartuš zato ni potreben.

S štirimi ločenimi prozornimi posodicami za polnjenje (črna, cian, magenta, rumena) enostavno spremljate nivo črnil in jih napolnite z Brother originalnimi črnili v plastenki, ko je to potrebno. Uporabniku prijazno ponovno polnjenje omogoča pameten dizajn, ki optimizira polnjenje pod kotom 45°. Plastenka s črnilom omogoča tiskanje do 6.000 strani v črni in do 5.000 strani v barvah – in prinaša super nizke cene tiskanja. Ob nakupu naprave so v škatli priložene tudi plastenke, in sicer črna za 6.000 strani (pri napravah DCP-T500W in DCP-T700W priloženi dve plastenki za torej skupno 12.000 natisov v črni) in tri barvne, vsaka za 5.000 strani.

Andrej Zalokar, regionalni vodja prodaje za Slovenijo, Hrvaško in BiH, je povedal: “Poslovni uporabniki v Sloveniji so izjemno striktni, ko gre za znižanje stroškov tiskanja. Kartuše velikih zmogljivosti InkBenefit, ki so del naše odlično prodajane serije brizgalnih modelov, so se izkazale za zelo popularne – in prav zdaj predstavljamo InkBenefit Plus naprave z nadgradnjo – s posodicami za ponovno polnjenje.”

Brotherjeva serija večfunkcijskih naprav InkBenefit Plus (DCP-T300, DCP-T500W in DCP-T700W) ponuja najnižji končni strošek lastništva (TCO) s ceno izpisa le 0,002 evra na stran za črno-belo in 0,004 evra za barvno tiskanje, izračunano na podlagi priporočene maloprodajne cene s strani Brother International Europe. Omenjene cene prinašajo popolnoma novo pojmovanje in dojemanje tiskanja kot kdajkoli prej.

Serija prav tako vključuje Wi-Fi povezljivost in samodejni podajalnik dokumentov (ADF) na izbranih modelih. Wi-Fi modele je možno uporabljati z brezplačno aplikacijo Brother iPrint&Scan – za enostavno tiskanje prek pametnih telefonov in tablic.

Vsi modeli v seriji imajo eko certifikata ENERGY Star in Blue Angel, ki zagotavljata nizke izpuhe, nizko porabo energije, združljivost z recikliranim papirjem in garancijo, da bodo rezervni deli dostopni še najmanj 5 let.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več
Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več