Računalništvo, telefonija
23.08.2012 12:08

Deli z drugimi:

Share

Brother je prejel certifikat Eco First

Terry Koike, predsednik družbe Brother Industries Ltd., je prejel certifikat Eco First s strani japonskega Ministrstva za okolje. Eco First je bil predstavljen v aprilu 2008 s strani japonskega Ministrstva za okolje, da bi spodbudili vodilna okoljska podjetja k nadaljevanju skrbi za varovanje okolja.
Terry Koike je prevzel certifikat Eco first
Terry Koike je prevzel certifikat Eco first

Certifikat ECO FIRST je podeljen organizacijam, ki pokažejo pobudo na področju okolja, kot je preprečevanje globalnega segrevanja ali promocije za recikliranje odpadkov.

Brotherjeva pobuda vključuje zmanjševanje CO2 izpuhov, vzpostavljanje družbe, ki reciklira, izboljšanje okoljske osveščenosti zaposlenih in ohranjanje biotske raznovrstnosti, kar je zapisano v dokumentu Ministrstva za okolje.

Japonski minister za okolje je izbiral pobude in dosežke z različnih stališč, kot na primer ali so podjetja napredna, unikatna ali imajo pozitiven vpliv na družbo. Kot posledica celovite ocene, je bil Brother uradno priznan za eno od vodilnih okoljskih podjetij v industriji tiskalnikov.

Certifikat Eco First je bil podeljen tudi 39 drugim podjetjem. Nato so imeli predsednik družbe Brother Industries Ltd in predsedniki ostalih certificiranih družb kratek pogovor z ministrom. Med pogovorom je Terry Koike predstavil pristope skupine Brother glede zaščite okolja, kot so zmanjšanje izpuhov CO2, povečanje uporabe recikliranih materialov za potrošni material, izboljševanje okoljske pismenosti zaposlenih in ohranjanje biotske raznovrstnosti.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več