Računalništvo, telefonija
02.03.2012 16:40

Deli z drugimi:

Share

Brother predstavlja nove bolj “zelene” TZe-trakove za P-touch naprave

TZe-nalepke, narejene s PT-2730
TZe-nalepke, narejene s PT-2730

Specialist v tehnologiji tiskanja Brother spodbuja uporabnike naprav za nalepke, da bi se zavezali bolj “zeleni” prihodnosti z uporabo nove linije ekološko prijaznih TZe-trakov.

TZe-trakovi bodo zamenjali TZ-trakove in so popolnoma združljivi z vsemi P-touch tiskalniki nalepk, vključno s tistimi iz prejšnjih generacij. Obsežna serija TZe-trakov je bila narejena za potrebe vseh aplikacij za lepljenje, od standardnih laminiranih trakov v veliko barvnih možnostih, do posebnih funkcijskih trakov.

P-touch TZe-trakovi imajo vrsto eko priporočil, ki zagotavljajo faktor dobrega počutja za uporabnike s ponujenimi visoko kakovostnimi izdelki, ki hkrati zagotavljajo zaščito virov za naslednje generacije.

S prednostmi, kot so eko prijazno pakiranje, zmanjšana poraba plastike in povečana uporaba recikliranih materialov, kupci lahko tiskajo nalepke varno in z vedenjem, da bodo z uporabo TZe-trakov zmanjšali svoj vpliv na okolje.

Andrej Zalokar, regionalni vodja razvoja za Slovenijo in Hrvaško pri podjetju Brother je povedal: “Vemo, da našim kupcem ni vseeno za okolje, hkrati pa cenijo in potrebujejo visoko kakovost in nalepke s profesionalnim izgledom na delovnem mest in doma.

“Pri podjetju Brother se zavedamo vpliva naših izdelkov na okolje v obdobju njihove življenjske dobe – od proizvodnje v naših tovarnah, pri transportu in uporabi naših izdelkov pa vse do konca. Z zmanjšanjem uporabe plastike za TZe-kasete in z uporabo recikliranih materialov lahko dosežemo znatno zmanjšanje CO2 emisij.”

Eko prednosti naših novih TZe-trakov vključuje:

  • Eko prijazno pakiranje: TZe-trakovi imajo novo eko prijazno pakiranje, ki uporablja lažje material kot prej in jih je s tem lažje transportirati.
  • Manj plastike: Brother je zmanjšal težo plastike v kaseti za 15 %.
  • Reciklirana vsebina: kaseta zdaj vsebuje najmanj 5 % recikliranih materialov v primerjavi s samo enim odstotkom obstoječe P-touch TZ-kasete.
  • Izboljšano recikliranje: 75 % TZe-kasete je možno reciklirati.
  • Zmanjšane emisije ogljika: z zmanjšanjem teže plastike v kasetah in zagotavljanjem eko pakiranja lahko dosežemo 12 % zmanjšanje CO2 emisij.

Andrej Zalokar še dodaja: “Ta nova tehnologija je odziv na zahteve naših kupcev. Prednost jim dajemo z možnostjo izbire znamke, ki dokazuje svojo zavezanost okolju.

“S tem pa kupcev ne prosimo, naj žrtvujejo kakovost – naša inovativna tehnologija laminiranih trakov daje novim TZe-trakovom obstojnost in kakovost, ki jo pričakujejo od izdelkov P-touch. Nalepke so tanke, zelo močne in lahko kljubujejo učinkom drgnjenja, ekstremnih temperaturnih sprememb, vodi, kemikalijam in sončni svetlobi.”

Za več informacij, kje lahko kupite P-touch tiskalnike nalepk in TZe-trakove, prosimo, obiščite www.brother.si ali www.brother.si/ptouch.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več