Računalništvo, telefonija
28.11.2011 17:40

Deli z drugimi:

Share

Brother predstavlja serijo hitrih prenosnih tiskalnikov PocketJet600

Brother predstavlja novi nagrajeni PocketJet600 (PJ600) prenosni tiskalnik – hitro tiskanje, prenosna rešitev za A4 tiskanje za delo na terenu ter za vse profesionalce, ki potrebujejo natisniti dokument »v gibanju«.
Brother PocketJet serije 600
Brother PocketJet serije 600

Specialist v tehnologiji tiskanja je razvil štiri modele PJ600, ki nadomeščajo originalno serijo PocketJetov (PJ500) in ponujajo nove funkcije in izboljšan učinek – dvakrat hitrejše tiskanje kot predhodni modeli in izboljšane zmožnosti baterije.

Brotherjevi novi modeli PJ600 uporabljajo, kot njihovi predhodniki, napredno neposredno termalno tehnologijo tiskanja, so lahki in kompaktni. Vsak tiskalnik tehta največ 473 g (vključno z baterijo in papirjem) in meri pod 26 cm v dolžino; za enostavno prenašanje in uporabo v majhnem prostoru ali v vozilu.

Predlagani so bili za inovativnost in kakovost dizajna izdelka s strani International Forum Designa in tako je vodilni model PJ-663 prejel nagrado iF Product Design za leto 2011.

Andrej Zalokar, regionalni vodja razvoja pri Brother CEE, Agencija za Slovenijo in Hrvaško, komentira: “Naši PocketJet600 modeli ponujajo še hitrejše tiskanje, daljšo življenjsko dobo baterije in druge privlačne nove funkcije, ki izboljšajo uporabnost. Prav tako smo ohranili kompaktnost tiskalnikov in združljivost dodatne opreme glede na prejšnjo serijo.”

Nove funkcije vključujejo hitrost tiskanja do 6 strani/minuto, opcijsko Li-ion baterijo za povečano zmožnost do 300 strani na eno polnjenje, Bluetooth slikovni protokol za prenos in tiskanje JPEG-datotek, shranjevalnik šablon in programsko opremo z vsemi funkcijami za ustvarjanje in prenos šablon dokumentov.

Serija ponuja specializirane aplikacije, ki so lahko uporabljene v različnih sektorjih, od prodajnih ekip na terenu, ki potrebujejo natisniti naročilnico za svoje stranke, do profesionalnih servisnih svetovalcev kot so arhitekti, ki lahko natisnejo posodobljene načrte kar na kraju samem. Prav tako so uporabni za nujne službe, kot so na primer policisti.

PocketJet tiskalniki se lahko povežejo s prenosnimi računalniki, tabličnimi računalniki, PDA-ji in pametnimi telefoni, s številnimi možnostmi povezljivosti, vključno z USB, IrDA in Bluetoothom.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več