Računalništvo, telefonija
02.11.2017 09:00

Deli z drugimi:

Share

Brother prejel priznanje za dizajn

Izdelki Brother so zaradi svojega visokokakovostnega dizajna prejeli priznanje Good Design Award 2017 že 25. leto zapored, in sicer za serijo barvnih laserskih tiskalnikov in večfunkcijskih naprav.
Brother prejel priznanje za dizajn
Brother prejel priznanje za dizajn

Japonsko priznanje so osvojili tiskalnika HL-L8360CDW in HL-L9310CDW ter večfunkcijska naprava MFC-L9570CDW iz najnovejše barvne laserske serije.

Od leta 1960, ko je osvojil priznanje Good Design Award za šivalni stroj, je Brother prejel priznanje za 199 različnih izdelkov.

V skladu s svojim motom “Na vaši strani” si podjetje še naprej prizadeva zagotoviti vrhunsko vrednost, tako da na prvo mesto postavlja svoje kupce, zato oblikuje izdelke, ki ustrezajo njihovim potrebam.

Jure Gaspari, regionalni predstavnik podjetja Brother za Slovenijo, Hrvaško in BiH, pravi: “Priznanje Good Design Award se ne nanaša samo na zunanjost izdelka, temveč tudi na uporabniško izkušnjo, okoljski vpliv dizajna in inovativne lastnosti. Gre za pohvalo za trdo delo vseh, ki so vključeni v razvoj, proizvodnjo in dostavo naših izdelkov in storitev.”

*Priznanje za dober dizajn Good Design Award je edini celovit model ocenjevanja na Japonskem od leta 1957. Številna domača in tuja podjetja in oblikovalci si prizadevajo izboljšati industrijo prek kakovostnega dizajna. Simbol G je širom sveta sprejeta oznaka, ki pomeni kakovost na tem področju. Za več informacij o priznanju Good Design Award si poglejte http://www.g-mark.org/?locale=en


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več