Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava

11.10.2019      9:00
Brother

Brotherjev zajem dokumentov v digitalno obliko

Serija CDS2 s hitrostjo skeniranja 50 strani na minuto v obojestranskem načinu.Serija CDS2 s hitrostjo skeniranja 50 strani na minuto v obojestranskem načinu.
Serija DS, če potrebujete skeniranje na poti.Serija CDS2 s hitrostjo skeniranja 50 strani na minuto v obojestranskem načinu.Eden iz družine najzmogljivejših predstavnikov Brotherjevih skenerjev.

.. Korporacija Brother ima v svojem portfelju precej velik nabor zelo zmogljivih in cenovno ugodnih skenerjev ..

Ponudba se začenja pri mobilnih skenerjih serije DS, kjer je glavni poudarek na majhnih dimenzijah in teži, a so modeli kljub tem lastnostim precej zmogljivi. Prav to serijo bo Brother v kratkem prenovil in posodobil. Če potrebujete skeniranje na poti, so te naprave prava izbira, saj jih lahko brez težav shranite v torbo.

Sledi jim serija CDS2 z dvema zelo zmogljivima kompaktnima modeloma s hitrostjo skeniranja 50 strani na minuto v obojestranskem načinu, ki pa sta še vedno precej majhna. Gre za skenerja ADS-1200 in ADS-1700W; prvi ima le USB-priključek, drugi pa ponuja tudi brezžično povezavo. Oba nudita gonilnike Twain in WIA za okolje Windows, Twain in ICA za Apple MacOS ter SANE za Linux.

Opremljena sta z brezplačno programsko opremo za Windows Nuance® PaperPort SE 14 in Nuance® Power PDF, podpirata pa tudi skeniranje z mobilnimi telefoni preko aplikacije iPrint&Scan.

Za resno poslovno uporabo je pri Brotherju na voljo serija ADS3, ki se začne pri modelih ADS-2200 in ADS-2700W. Podobno kot pri nižji seriji, ima prvi model USB-priključek, drugi pa ponuja tudi brezžično povezavo. Funkcije teh dveh letos prenovljenih modelov so skeniranje s hitrostjo 70 strani na minuto v obojestranskem načinu, samodejni 50-listni podajalnik dokumentov, USB-vhod za neposredno skeniranje na ključek, izdelava bližnjic, model »W« pa ima tako kot pri nižji seriji tudi LCD-zaslon ter skenira neposredno kamorkoli v omrežje. Obe napravi ponujata gonilnike Twain 2.3 in WIA za okolje Windows, Twain 1.9 in ICA za Apple MacOS ter SANE za Linux. Priloženi sta programski opremi Nuance® PaperPort 14 SE in NewSoft® Presto!® BizCard OCR.

Najzmogljivejši predstavniki Brotherjevih skenerjev so ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000N in ADS-3600W. Ti modeli so poleg z USB-priključki opremljeni ali z gigabitno žično mrežno povezavo "N" ali z obema, torej z žičnim in brezžičnim vmesnikom "W". Skenerja ADS-2 delujeta s hitrostjo 60 strani na minuto v obojestranskem načinu, skenerja ADS-3 pa kar s hitrostjo 100 strani na minuto v obojestranskem načinu. Vsi imajo 50-listni samodejni podajalnik dokumentov. Ob nakupu so priloženi paketi brezplačne premium programske opreme, vključno z ABBYY FineReader Professional, ABBYY PDF Transformer+ in Nuance PaperPort.

Vsi modeli serije ADS ponujajo veliko samodejnih procesov obdelave zajetih dokumentov, saj so skladni s Twain 2.2: samodejna poravnava strani, odstranjevanje ozadja, čiščenje, zaznavanje črtnih kod, odstranjevanje praznih strani in še mnogo več, prav tako pa so skladni s standardi Kofax (KofaxVRS Elite 5.1 in KofaxExpress 3.1) in ISIS. Opremljeni so tudi z ultrazvočnimi senzorji za zaznavanje dvojnih listov (Ultrasonic Double Feed Detection), kar preprečuje skeniranje dveh listov hkrati. Vse podrobnosti si oglejte na www.brother.si/scanners.

In kot kaže, so se pri Brother Adrii, slovenskem predstavništvu korporacije, odločili za zelo resen prodor na tržišče, saj so začeli s postopkom akreditacije pri Arhivu Slovenije za serijo ADS3. Tako bo kmalu na voljo precej akreditiranih modelov, zanimivih tudi za javno upravo, ki zahteva akreditirane naprave, torej skladne s slovensko zakonodajo.

Vsi skenerji imajo slovenske predstavitvene video-posnetke, ki so na voljo na kanalu YouTube "Brother Slovenija/Hrvatska".

Za svetovanje pri nakupu in podporo si izberite enega izmed pooblaščenih A-partnerjev, ki so usposobljeni tako za prodajo kot servis. Najdete jih pod zavihkom Podpora / Pooblaščeni servisi na njihovi internetni strani. (P.R.)

Ste kdaj trgovali z nafto, morda s CFD-ji? Cene nafte so zdaj zgodovinsko nizke.

Cena nafte je strmoglavila - se splača vlagati?

Novi Raspberry Pi 4 preseneča v vseh pogledih... 1
user543  |  "preseneča v vseh pogledih"... to je: 8g...
Vrhunski Solid State za ljubitelje iger! 1
Klavdij Mervič  |  Kaj je tu vrhunskega? Jaz imam za boot d...