Računalništvo, telefonija
31.05.2013 12:52

Deli z drugimi:

Share

Buffalo Technology splovil najhitrejši zunanji trdi disk

Novi DriveStation DDR revolucionarno spreminja trg trdih diskov s hitrostjo prenosa, ki je kar dvakrat hitrejša od ostale konkurence.
Buffalo DriveStation DDR
Buffalo DriveStation DDR

Buffalo Technology, svetovni voditelj na področju zasnove, razvoja in proizvodnje brezžičnih, omrežnih in shranjevalnih rešitev je oznanil splovitev najhitrejšega zunanjega trdega diska na svetu, DriveStation DDR. DDR je prvi zunanji trdi disk na svetu, ki vključuje 1 GB DDR3 pomnilnika, kot predpomnilnik za povečanje hitrosti prenosa podatkov. Posledično ponuja hitrosti branja in pisanja, ki so do petkrat hitrejše od njegovih predhodnikov in več kot dvakrat višje od njegovih najbližjih konkurentov na trgu.

Zahvaljujoč svoji DRAM predpomnilniški funkciji in Buffalo Tools programski opremi, nudi zapisovanje s hitrostjo več kot 400 MB/s in branje s hitrostjo nad 330 MB/s. To omogoča uporabnikom prenos 800MB digitalnih fotografij iz svojega računalnika na napravo v manj kot s 3,5 sekunde in podobno impresivnih 3000 digitalnih fotografij v pičlih 13,1 sekunde.

DriveStation DDR predstavlja preboj v razvoju zunanjih pomnilnikov saj omogoča SSD zmogljvost po ceni, ki je primerljiva HDD enotam. To je najboljša rešitev, da bi dobili hitrost in zmogljivosti, ne da bi morali izbrati eno namesto druge.

Paul Hudson, direktor prodaje za severno Evropo pri Buffalo Technology pravi: “DriveStation DDR uporabnikom omogoča izjemne hitrosti prenosa podatkov s stroški, ki so primerljivi z večino USB 3.0 naprav za shranjevanje. Pogon ponuja več kot trikrat višje hitrosti pisanja in več kot dvakrat višje hitrosti branja od najhitrejših hitrosti branja, ki so trenutno na voljo na trgu, kar uporabnikom omogoča učinkovit in varen prenos datotek v hipu.”

DriveStation DDR je na voljo v kapacitetah 2TB in 3TB. Združljiv je z vsemi večjimi operacijskimi sistemi, vključno z Windows 8 in Mac OS X 10.5 ali novejšim.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več