29.08.2018 14:00
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Cardpresso – programska oprema za enostavno in hitro izdelavo plastičnih kartic

Cardpresso  –  programska oprema za enostavno in hitro izdelavo plastičnih kartic
Cardpresso – programska oprema za enostavno in hitro izdelavo plastičnih kartic

Programska oprema za oblikovanje in tiskanje kartic Cardpresso je uporabniku prijazen program za tisk plastičnih PVC kartic, ki lahko služijo kot ID oz. identifikacijske kartice, članske izkaznice, darilne kartice, akreditacije, kartice lojalnosti, kartice dostopa ali pa celo kreditne kartice. Program zadosti tako manjšim potrebam kot velikim, saj je na voljo v kar nekaj različicah. Vse po izredno privlačnih cenah.

Uporabniku prijazna programska oprema

CardPresso je uporabniku prijazna programska oprema za oblikovanje kartic, ki zagotavlja najboljše možnosti in zmogljivosti za izdelavo vseh vrst kartic. Vgrajene so predloge in orodja za oblikovanje, vnos podpisov, vnos črtne kode, magnetno kodiranje, interna baza podatkov in možnost vnosa slik. Na voljo so tri vrste kodiranja – magnetno, kontaktno in brezkontaktno čipovno kodiranje. Kljub dolgi listi zmožnosti, ki jih daje program je program primeren za popolne začetnike in ne potrebuje predhodnega izobraževanja.

Napredne funkcije

CardPresso ponuja 5 izdaj v 18 jezikih – XXS, XS, XM, XL, XXL. CardPresso deluje z velikimi bazami podatkov, vključno z MS Access, MS SQL, MySQL in Oracle: vključena je tudi podpora za XLS, XLSX, CSV in TXT. Cardpresso razvijalci skrbijo za nenehni razvoj, ki zagotavlja aplikacijo z najsodobnejšimi kartičnimi tehnologijami. Manjše posodobitve različice so na voljo brezplačno, nadgradnje na napredne izdaje so na voljo na spletu kadarkoli z doplačilom.

Popolna podpora

Pri Cardpressu so poskrbeli tudi za popolno podporo. Na voljo so številne spletne vadnice, video posnetki in pogosta vprašanja. CardPresso ponuja tudi brezplačno in odzivno tehnično podporo v angleškem jeziku. Vse CardPresso izdaje zagotavljajo popolno združljivost vaše strojne in programske opreme – s praktično vsemi tiskalniki kartic.

Za več informacij kontaktirajte podjetje Info-kod na mail info@info-kod.si ali pa obiščite njihovo spletno stran www.info-kod.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750