Računalništvo, telefonija
29.08.2018 14:00
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Cardpresso – programska oprema za enostavno in hitro izdelavo plastičnih kartic

Cardpresso  –  programska oprema za enostavno in hitro izdelavo plastičnih kartic
Cardpresso – programska oprema za enostavno in hitro izdelavo plastičnih kartic

Programska oprema za oblikovanje in tiskanje kartic Cardpresso je uporabniku prijazen program za tisk plastičnih PVC kartic, ki lahko služijo kot ID oz. identifikacijske kartice, članske izkaznice, darilne kartice, akreditacije, kartice lojalnosti, kartice dostopa ali pa celo kreditne kartice. Program zadosti tako manjšim potrebam kot velikim, saj je na voljo v kar nekaj različicah. Vse po izredno privlačnih cenah.

Uporabniku prijazna programska oprema

CardPresso je uporabniku prijazna programska oprema za oblikovanje kartic, ki zagotavlja najboljše možnosti in zmogljivosti za izdelavo vseh vrst kartic. Vgrajene so predloge in orodja za oblikovanje, vnos podpisov, vnos črtne kode, magnetno kodiranje, interna baza podatkov in možnost vnosa slik. Na voljo so tri vrste kodiranja – magnetno, kontaktno in brezkontaktno čipovno kodiranje. Kljub dolgi listi zmožnosti, ki jih daje program je program primeren za popolne začetnike in ne potrebuje predhodnega izobraževanja.

Napredne funkcije

CardPresso ponuja 5 izdaj v 18 jezikih – XXS, XS, XM, XL, XXL. CardPresso deluje z velikimi bazami podatkov, vključno z MS Access, MS SQL, MySQL in Oracle: vključena je tudi podpora za XLS, XLSX, CSV in TXT. Cardpresso razvijalci skrbijo za nenehni razvoj, ki zagotavlja aplikacijo z najsodobnejšimi kartičnimi tehnologijami. Manjše posodobitve različice so na voljo brezplačno, nadgradnje na napredne izdaje so na voljo na spletu kadarkoli z doplačilom.

Popolna podpora

Pri Cardpressu so poskrbeli tudi za popolno podporo. Na voljo so številne spletne vadnice, video posnetki in pogosta vprašanja. CardPresso ponuja tudi brezplačno in odzivno tehnično podporo v angleškem jeziku. Vse CardPresso izdaje zagotavljajo popolno združljivost vaše strojne in programske opreme – s praktično vsemi tiskalniki kartic.

Za več informacij kontaktirajte podjetje Info-kod na mail info@info-kod.si ali pa obiščite njihovo spletno stran www.info-kod.si.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več