Računalništvo, telefonija
28.03.2015 11:45

Deli z drugimi:

Share

Čas je za elektronske zapiske

Velika večina ljudi, bi svoje zapiske pretvorila v elektronsko obliko, da postanejo bolj mobilni in organizirani. To je sedaj mogoče s pametnim pisalom Livescribe 3. Vse zapisano v zvezek vam prenese na vašo pametno napravo, da zapiske lahko urejate, organizirate in dodajate slike.
Besede iz zvezka prenese v digitalni svet.
Besede iz zvezka prenese v digitalni svet.

Zagotovo ste tudi vi eden izmed tistih, ki bi želeli svoje zapiske iz zvezka enostavno prenesti na svojo tablico ali telefon, da bi imeli vedno vse pri roki. To vam sedaj omogoča pisalo Livescribe 3, ki preko Bluetooth tehnologije vaše zapiske enostavno pošlje na mobilno napravo. Od tam jih lahko urejate, dodajate slike, besedilo ali opombe. Zapiske lahko pošiljate, si shranite e-poštni naslov ali pa neposredno pokličete na zapisano številko.

Čas je za elektonske zapiske

Tehnologija se izjemno hitro razvija, s tem pa tudi možnosti, ki se nam pri tem ponujajo. Ker si želimo najti način, da postanemo mobilni in organizirani, vam tu predstavljamo pametno pisalo, ki vam spremeni vaš način dela. Čas je, da se izognemo prekladanju zvezkov in iskanju pravih informacij v njih, saj nam vse zapiske iz zvezka lahko na tablico ali telefon prenese Livescribe 3 pametno pisalo.

Kako deluje?

Kot pri navadnem pisalu lahko enostavno pišete v zvezek, vse zapisano pa se bo neposredno shranjevalo na vašo tablico. Takrat se vam odprej ogromno možnosti, kako te elektronske zapiske izkoristiti. Dodajate jim lahko besedilo ali slike, pripenjate dokumente, določeno besedilo pretvorite v tipkarsko pisavo ali pa si z enim kliknom v telefon shranite vse zapisane kontakte.

S klikom na zapiske se vam predvaja zvok

Če imate ob uporabi pisala še mobilno napravo znamke Apple, vam le ta lahko ob delanju zapiskov posname še zvok in ga sinhronizira s pisavo. Neverjetno enostavno se je na tak način učiti določeno šolsko snov ali poslušati sestanek po dnevnem redu. Na mobilni aplikaciji enostavne kliknete na zapiske in predvaja se vam zvok od časa, ko ste zapisano zapisali. Tako lahko študentje poslušate le tisti del, ki vam ni jasen, podjetniki pa poslušate le tisto točko sestanka, ki je za vas pomembna.

Vse informacije o pisalu lahko dobite na www.livescribe.si ali neposredno na telefonu: 051313097.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Jacob d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Jacob d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Jacob d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Podjetje IN.PU.T., prodaja računalniške opreme, Tadej Pucelj, s.p. je začelo poslovati v letu 2003,kot internetna trgovina (www.in-put.com) z računalniško opremo. V zadnjih letih ... Več

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več