Računalništvo, telefonija
19.01.2012 13:27

Deli z drugimi:

Share

Čas je za resničnost. Z igranjem 3D iger na velikem zaslonu

Novi Philipsov 3D monitor: eleganca v kombinaciji z velikim zaslonom za razburljivo doživetje igranja
Philips_3D_monitor_273G
Philips_3D_monitor_273G

Z velikozaslonskim monitorjem, posebnimi aktivnimi 3D očali in več HDMI vhodi je igranje iger sedaj mnogo bolj razburljivo! Novi Philipsov monitor 273G z LED osvetlitvijo ozadja vas ponese naravnost tja, kjer se vse dogaja – kar zagotavlja ultrarealistično izkušnjo igranja iger. Monitor predstavlja podjetje MMD Monitors & Displays, ki skrbi za promocijo in distribucijo monitorjev Philips po vsem svetu.

Izboljševanje igre. V 2D in 3D
Kot ve vsak zagrizeni igralec iger, višja kot je ločljivost, bolj realistična je igra. Philipsov monitor 273G uporablja hitro delujoči zaslon zadnje generacije za realistično globino in stvarnost v Full HD 1920×1080 ločljivosti. Zagotavlja presunljivo vizualno izkušnjo, ki gledalce potegne v najnovejšo 3D PC in Blu-ray akcijo. Monitorju so priložena posebna aktivna 3D očala. Očala imajo baterijo na ponovno polnjenje in so brezžična, zato se igralci lahko popolnoma posvetijo igri, saj jih kot gledanja ne omejuje.

3D bo prisoten še dolgo časa. Vendar pa ni treba, da so stare 2D igre obsojene na odpad. Igralci lahko ponovno odkrijejo svoje 2D igre, filme in video posnetke s priloženo PC programsko opremo in opazujejo, kako se transformirajo – samo z nekaj kliki z miško – v izjemno 3D globino. Tudi izvajanje prilagoditev je enostavno. Z Blu-ray predvajalniki iger in filmov z HDMI 1.4a kompatibilno povezavo se Philips 273G samodejno preklopi v način 3D ter ustvari veličastne podobe. Tako se igralci lahko takoj spravijo k akciji.

Philipsove »Smart« lastnosti

Novi 3D monitor vključuje Philipsove »Smart« lastnosti – napredne lastnosti nastavitev odzivnega časa, kontrasta, slikovne obdelave in nadzora – s čimer poskrbi, da je igranje bolj razburljiva izkušnja kot kadarkoli prej.

V kombinaciji z že odličnim kontrastnim razmerjem, ki ga omogoča LED tehnologija, Philips SmartContrast dvigne nivoje kontrasta na bolj realistično izkušnjo gledanja ter temne sence in barve naredi bolj stvarne.

V razburljivi akciji je pomembno kakšne odločitve naredite v delčku sekunde, kajti od tega je odvisno ali boste zmagali ali izgubili. Če je med dogodki v realnem času in tistim, kar je dejansko prikazano na zaslonu, časovni zamik, igri ne boste mogli dohajati. Ker zagotavlja osveževanje zaslona vsaki 2 ms (GTG) pri igranju 2D iger, Philips SmartResponse avtomatsko prilagodi odzivni čas na tisti, ki najbolj ustreza aplikaciji. Rezultat: ni tresenja slike (judder), ni podvojenih podob (ghost images) in vsekakor ni časovnega zamika.

Kaj pa ostale stvari? Malo ljudi ima namenski zaslon za igranje iger in isti monitor uporablja tudi za druge aplikacije. Philipsov LED monitor 273G je odličen večopravilnež – zahvaljujoč tehnologiji SmartImage. Ta najsodobnejša tehnologija koncerna Philips analizira vsebino zaslona in prilagodi zmogljivost prikazovanja tistega, kar gledamo. Z vrsto načinov med katerimi lahko izbirate – Office, Image, Entertainment, Economy – je izkušnja gledanja vedno natančno prava za aplikacijo.

Na zaslonu se nahaja meni za prilagoditve prikaza. Vendar, glede na to, da je enostavna uporaba v bliskovitem svetu igranja bolj pomembna kot kadarkoli prej, 3D monitor vključuje programsko opremo SmartControl za osebne računalnike za izvajanje finih nastavitev kar z miško.

Bolj zeleni vsakdan
Zabava je pomembna. In igranje iger je tudi lahko zeleno. Philipsovi monitorji z LED osvetlitvijo ozadja ne vsebujejo živega srebra. Poleg tega je monitor prejel certifikat EPEAT Silver in je potrjen s strani TCO, vrh vsega pa je embalažo mogoče 100% reciklirati. Kar pomeni, da je 3D monitor zajamčeno okolju prijazen skozi celotno življenjsko dobo.

O MMD
MMD je v popolni lasti podjetja TPV, ki je bilo ustanovljeno leta 2009 s sporazumom o blagovni licenci Philips. MMD po vsem svetu ekskluzivno trži in prodaja LCD monitorje blagovne znamke Philips. Z združevanjem obljube blagovne znamke Philips in proizvodnih izkušenj podjetja TPV na področju zaslonov MMD uporablja hiter in osredotočen pristop, s katerim na trg prinaša inovativne izdelke. MMD deluje mednarodno s svojo bazo v Amsterdamu in lokalno izpostavo v Pragi, ki pokriva vzhodnoevropski trg. Preko svoje mreže lokalnih prodajnih zastopnikov MMD sodeluje z vsemi večjimi evropskimi distributerji in prodajnimi posredniki na področju IT. Center podjetja za oblikovanje in razvoj se nahaja na Tajvanu.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več
Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več