08.09.2010 17:54
Posodobljeno 14 let nazaj.

Časovni zamik brez IPTV sprejemnika

3D TV s časovnim zamikom

Si predstavljate 3D televizijo, ki omogoča uporabo časovnega zamika brez nakupa dodatnih specializiranih IPTV sprejemnikov? To je zdaj mogoče, saj je slovensko podjetje Fora d.o.o. razvilo edinstveno rešitev na področju 3D televizije v svetu. Rešitev bodo javnosti predstavili septembra na strokovni konferenci IBC 2010 v Amsterdamu, ki vsako leto združuje in gosti največje inovacije s področja multimedije.

Tako kot med ogledom klasične televizije so tudi med ogledom 3D televizije uporabniku na voljo napredne multimedijske funkcije, ki pa so odvisne od ponudnika storitve. Ena izmed takih funkcij, ki jo ponudniki IP televizije v zadnjem času oglašujejo, je tudi funkcija časovni zamik žive televizijske slike.

Ker so preboji na področju 3D televizije v svetu šele v začetni fazi, predstavlja rešitev podjetju Fora velik potencial na domačih in tujih trgih, saj pomeni zmanjšanje stroškov pri uporabniku.

Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00