Računalništvo, telefonija
29.03.2017 13:27
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Če ta telefon naročite zdaj, ga dobite skoraj 40 evrov ceneje!

Če ta telefon naročite zdaj, ga dobite skoraj 40 evrov ceneje!
Če ta telefon naročite zdaj, ga dobite skoraj 40 evrov ceneje!

Kitajski proizvajalec mobilnih telefonov Vernee je predstavil prvi telefon iz svoje nove serije, ki jo je napovedal na nedavnem svetovnem kongresu mobilne telefonije. Gre za zelo zmogljiv telefon z oznako Apollo X, ki ga lahko trenutno v predprodaji naročite za skoraj 40 evrov manj, kot bo kasneje znašala njegova polna maloprodajna cena (približno 210 evrov).

Ampak preden to storite, poglejmo, kaj sploh ponuja. Ohišje telefona je kovinsko in zelo minimalistično, kjer je prednja ploskev popolnoma brez tipk in jo prekriva le 13,97-centimetrski (5,5-palčni) Sharpov zaslon z ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih pik, na hrbtni strani pa se, poleg fotoaparata, nahaja le še hitri čitalnik prstnih odtisov, ki telefon odklene v eni desetinki sekunde. Najboljše lastnosti pa se pokažejo šele, ko pogledamo pod pokrov.

Tam se nahaja zelo zmogljiv 10-jedrni procesor Helio X20, poleg katerega so še 4 gigabajti delovnega pomnilnika in 64 gigabajtov notranjega spomina. Ker ima telefon tudi mesto za spominsko kartico, lahko slednjega z microSD kartico razširite še za dodatnih 128 gigabajtov. Zelo dobra je tudi baterija s kapaciteto 3500 miliamper ur in funkcionalnostjo hitrega polnjenja, tako da ima telefon vedno dovolj energije za vsa raznovrstna opravila. Glede na svoje tehnične karakteristike je namreč sposoben marsičesa, od osnovnih nalog, ki vključujejo brskanje po spletu, dopisovanje in pregled dokumentov, do zahtevnejših, kot je igranje iger in urejanje fotografij ter videoposnetkov.

Za zajemanje slednjih pa skrbita odlična osrednja kamera z ločljivostjo 13 MP in Sonyjevim senzorjem ter sprednja kamera z ločljivostjo 5 MP.

Vas je pričujoča predstavitev prepričala, da bi si Apolla X omislili za svoj naslednji telefon? Potem se vam ga nedvomno splača rezervirati in prednaročiti že zdaj, ko je na voljo po akcijski ceni. Kako to storite? Enostavno. Obiščite naslov http://bit.ly/apolloX-prednarocila-RN in jim sporočite svoj e-poštni naslov, kamor boste prejeli nadaljnja navodila.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več