02.09.2019 12:11
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Celovito evidentiranje delovnega časa eTM

Ne glede na dejstvo, da je evidenca delovnega časa na začetku nezaželena, se v praksi izkaže, da jo kasneje zaposleni z odobritvijo sprejemajo. Sistem eTM, predstavlja mnogo več kot samo evidentiranje oz. registracijo delovnega časa. Vedno bolj prevzema osrednjo vlogo kot integrator različnih sistemov v podjetju.

Osnovne funkcionalnosti sistema:

• Evidentiranje delovnega časa (telefon, računalnik, registrator)
  • Planiranje delovnega časa (mesečno, tedensko)
  • Spremljanje opravljenega dela (delovni nalogi, opravila)
  • Zajemanje opravljenega dela na terenu
  • Potni nalogi, sledenje vozil
  • Rezervacija službenih vozil
  • Naročanje in obračun malic
  • Integracija v ostale sisteme podjetja ERP, pošta

Osnova sistema eTM so storitve v oblaku, ki se preko različnih odjemalcev uporabljajo na mobilnih napravah in računalnikih. Po skoraj desetih letih inovativnih pristopov in nenehnega izboljševanja najdemo rešitev eTM v skoraj vseh vrstah ustanov (proizvodnja, bolnišnice, izobraževane ustanove, javni sektorji). eTM odlikuje velika sposobnost integracije v obstoječe sisteme ter odprtost, ki omogoča drugim sistemom uporabo podatkov in storitev. Celotna rešitev je v oblaku, namestitev ni potrebna, ni nadgradenj, zato je strošek sistema skozi leta bistveno nižji. Uporabnik se lahko sproti odloča, katere storitve bo uporabljal. Možna je enomesečna preizkusna doba sistema.

Več informacij o eTM sistemu na spletni strani www.e-tm.si ali telefonu: 02 3000 360.

Moj.eTM: vsak zaposlen lahko preko telefona ali računalnika pregleduje svoje stanje ur, dopustov, v katero izmeno je uvrščen in podobno.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BIROMATIK NT d.o.o.

BiromatikNT logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več

M-SISTEM d.o.o.