Programska in razvojna orodja
26.01.2021 08:05
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Celovito orodje za replikacijo podatkovnih baz Oracle

SharePlex je resnično celovito orodje za replikacijo podatkov podatkovnih baz Oracle.

Če uporabljate podatkovne baze podjetja Oracle, ste se zagotovo že srečali z zahtevo za njihovo nadgradnjo ali pa migracijo podatkov. Čeprav tovrstne naloge prinašajo številne prednosti, se z njimi pojavijo tudi nepričakovana tveganja izgube podatkov ali celo njihove nerazpoložljivosti. Čeprav programska orodja, ki jih ponuja podjetje Oracle, zagotavljajo določeno mero varnosti, je tveganje še vedno prisotno.

Za namenom, da bi tveganje za izgubo ali razpoložljivosti podatkov znižali na minimalno raven, je bilo razvito programsko orodje SharePlex. Programsko orodje SharePlex podjetja Quest namreč poleg replikacije podatkov v realnem času omogoča tudi primerjavo podatkov z replicirano bazo, uskladitev podatkov med bazama, nadzor in opozarjanje na delovanje več različnih podatkovnih baz. Z minimalnim vplivom na delovanje baz predstavlja rešitev, ki si jo želi vsak administrator baz podatkov, saj deluje izven baz in tako s svojim delovanjem ne posega v njihovo delovanje. Na ta način minimalizira vpliv na odzivne čase baz in precej vpliva na mrežni promet. Programsko orodje SharePlex je kot nalašč za uporabo s podatkovnimi bazami Oracle, ki so izjemno zanesljive in široko uporabljene.

Ključne prednosti programskega orodja SharePlex so:

Nizki stroški
Izognite se dragim nadgradnjam, dodatkom in upravljavskim orodjem z zbirko orodij, ki so cenovno dostopna.

Odlična podpora
Odlična podpora vrhunskih strokovnjakov je na voljo 24x7x365.

Zanesljivost podatkov
Preprečite izgubo podatkov pri prenosu z vgrajenimi nadzornimi orodji, odpravite težave, opravite primerjavo podatkov in sinhronizacijo. Replikacija podatkov in posodobitev v realnem času. Sprosti sistemske vire, preprečuje ozka grla in izboljša zmogljivost in zagotavlja nadgradljivost.

Enostavnost

Namestite in uporabljajte programsko orodje SharePlex v zgolj nekaj minutah. Enostavno izvajanje replikacije podatkov za skalabilnost v skoraj realnem času z namenom doseganja visoke razpoložljivosti. SharePlex odpravlja zamudno ročno delo.

Analitska podpora

Prenos podatkov se izvede v skoraj realnem času za poslovne analitične sisteme. Omogoča dostop do podatkov brez vpliva na učinkovitost delovanja aplikacije.

Kam po več informacij?

Če želite izvedeti več o rešitvi SharePlex, se obrnite na podjetje ADM-Adria, in sicer na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955.

Podjetje ADM-Adria je Platinum+ partner proizvajalca rešitev Quest.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADM ADRIA d.o.o.

Kako in kje začeti za večjo varnost podatkov?

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več

EPSON

, ,