06.01.2016 14:25

Ceneje d.o.o. z novim vodjo prodaje Rokom Kragljem

Z januarjem 2016 je podjetje Ceneje d.o.o. naredilo pomemben korak naprej v svojem razvoju, katerega cilj je utrditev položaja vodilnih portalov za primerjalno nakupovanje v regiji ter širitev na nove trge. Ekipi se je pridružil vodja prodaje Rok Kragelj, mlad strokovnjak z bogatimi izkušnjami s področja vodenja in upravljanja ključnih strank.
Ceneje d.o.o. z novim vodjo prodaje Rokom Kragljem

Kdo je Rok Kragelj?

Doslej je sodeloval že z mnogimi partnerji iz različnih industrij, med drugim s področja spletne trgovine in startupa, ter s tem pridobil edinstven nabor znanja in izkušenj. Pod okriljem podjetja Rocket Internet je v Sloveniji postavil spletno tržišče Kaymu.si. Kot direktor Kaymu Slovenija je bil zadolžen za celotno izvedbo in vodenje slovenskega portala, kasneje je na Kaymu Hrvaška prevzel odgovornost za hrvaško različico portala in vodenje ekipe. Pred tem je izkušnje pridobival v Studiu Moderna kot regijski vodja prodaje pri projektu Megabon, kjer je skrbel za upravljanje ključnih strank in vodenje ekipe tržnikov.

Kaj to pomeni za Ceneje d.o.o.?
Na Ceneje d.o.o. bo Rok Kragelj odgovoren za ustvarjanje produktov in storitev, ki temeljijo na odličnem znanju ter kolektivnih izkušnjah podjetja in bodo partnerjem v pomoč pri nadaljnjem poslovnem razvoju, imel pa bo tudi ključno vlogo pri širjenju podjetja na tuje trge. Njegov glavni cilj je ustvariti ekipo s poglobljenim razumevanjem izzivov partnerjev in rešitev zanje ter zagotavljanje odličnosti storitev na vseh obstoječih in novih trgih.

O podjetju:
Ceneje d.o.o. je podjetje, ki upravlja vodilne portale za primerjalno nakupovanje v regiji. Tri spletne platforme, ceneje.si, jeftinije.hr in idealno.rs, omogočajo primerjavo izdelkov, iskanje trgovcev ter primerjavo cen v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji. So prva misel pred nakupom za sodobnega preudarnega potrošnika. V regiji uporabnikom spleta in mobilnih naprav vsak dan omogočajo primerjavo okoli 1 milijona dnevno aktivnih ponudb več kot 500 spletnih trgovcev ter izbiro med preko 700.000 izdelki v številnih kategorijah.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CENEJE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CENEJE d.o.o.

Ceneje.si logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CENEJE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več

EUDACE d.o.o.