Računalništvo, telefonija
19.10.2013 08:19

Deli z drugimi:

Share

Cenejša prodaja

Genis je podjetjem omogočil, da koristi e-poslovanja prenesejo še v prodajni proces ter tako oddelku prodaje in kupcem omogočijo cenejše in enostavnejše poslovanje.
Cenejša prodaja
Cenejša prodaja

Genisovi informacijski rešitvi e-Ponudbe in e-Izdani računi podjetjem omogočata razširitev elektronskega poslovanja še na poslovanje s kupci. Novi informacijski rešitvi e-Ponudbe ter e-Izdani računi vzpostavljata nadzorovano in pregledno brezpapirno poslovanje s kupci, ki je usklajeno tudi z zahtevami davčne zakonodaje. Podjetjem in poslovnim skupinam omogočata, da prek osrednjega sistema za elektronsko shranjevanje, obravnavo in distribucijo prodajnih ponudb ter izdanih računov izboljšajo učinkovitosti vodenja in administracije v prodaji .Obe rešitvi sta na voljo bodisi kot samostojni aplikaciji, bodisi kot programska modula v sklopu celovitega sistema za e-poslovanje e-GenDoc.

»Z novima rešitvama za prodajni proces v Genisu podjetjem omogočamo, da z elektronskim poslovanjem podprejo praktično celotno poslovanje. Pravnih ovir za elektronsko poslovanje namreč že davno ni več, zaupanje uporabnikov pa je iz dneva v dan večje,« je povedal Janko Štefančič, direktor Genisa.

Obvladovanje prodajnih ponudb

Informacijska rešitev e-Ponudbe vzpostavlja osrednjo rešitev za shranjevanje, potrjevanje, distribucijo in sledenje prodajnim ponudbam. Prek elektronskega obvladovanja ponudb podjetja dosežejo pregled nad delom prodaje, hkrati pa poenostavijo načrtovanje prihodka in finančnega toka. Pomembno je tudi to, da imajo zaposleni na voljo elektronski arhiv ponudb, ki jim predstavlja pomembno zbirko znanja in informacij za odločanje pri tekočem delu s kupci.

Vodenje in izdaja elektronskih računov

e-Izdani Računi so namenjeni elektronski obravnavi in pošiljanju izdanih računov. Celoten proces od zajema izdanih računov, pregledovanja, potrjevanja in zavračanja do izdaje se izvaja elektronsko, vključno z elektronsko distribucijo. Rešitev se povezuje z obračunskim sistemom podjetja, kar zmanjšuje napake v procesu izdaje računov in kupcu omogoča obravnavo prejetega računa še isti dan, ko je izdan. Poleg tega podpira tudi izdajanje papirnih računov, s čimer podjetjem zagotavlja enoten proces izdaje računov, hkrati pa obliko izdanih računov lahko prilagodijo željam kupcev.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem JARES d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri JARES d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem JARES d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več