Računalništvo, telefonija
07.09.2017 20:20

Deli z drugimi:

Share

Cenovno ugodni računalniki

Cenovno ugodni računalniki
Cenovno ugodni računalniki

V današnjem času interaktivnih spletnih vsebin, je priporočljivo, da ima že vsak šolar svoj osebni računalnik, ki mu pomaga, ne samo pri opravljanju domačih nalog, temveč tudi pri iskanju učne snovi in reševanju spletnih interaktivnih vadnic. Ker pa vsi vemo, da otroci na računalnikih najraje igrajo predvsem igre in se ob nakupu sprašujete »kakšnega kupiti«, je naš predlog – ne premočnega.

V smislu – kupite nekaj v okviru srednjega cenovnega razreda, ki ne vsebuje zelo zmogljive grafične kartice, ki je potrebna za igranje novih in predvsem grafično zahtevnih iger. Predvsem primerni za šolarje so recimo prenosniki HP Probook 250 G5.

Ali pa na primer Lenovo YOGA prenosniki, ki jih lahko uporabljamo tudi le kot tablico. Njihove grafične kartice so dovolj zmogljive za vsakodnevno deskanju po spletu in gledanju interaktivnih vsebin.

Na KUL-SHOP.SI vam bomo v tem mesecu ob nakupu novega prenosnika ali računalnika BREZPLAČNO podarili 1-LETNO licenco za najnovejši in kakovosten protivirusni program DR.WEB, ki zajema veliko učinkovitih tehnologij, da ščiti vaš računalnik pred spletnimi skriptami, vdori in drugimi virusi.

Licenco anti-virusnega programa, boste lahko uporabili tudi za registracijo MOBILNE verzije DR.WEB in tako zaščitili tudi vaš pametni telefon Android.

REFURBISHED računalnik ponujajo največ, kar kupec dobi za svoj denar. Z nakupom refurbished računalnika boste tako lahko prihranili tudi do 200€, ki jih lahko porabite kako drugače. Da pa bo vaš nov računalnik tudi primerno zaščiten, bo poskrbel anti-virusni program DR.WEB.

Preverite široko ponudbo računalnikov in prenosnikov na www.kulshop.si

Prepričajte se, kako dober je DR-WEB antivirus in ga brezplačno testirajte kar 2 meseca: na e-naslov: info@kulshop.si nam pošljite e-pošto za testno licenco.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KOALA FORENSICS REŠEVANJE PODATKOV
Za več informacij so vam na voljo pri KOALA FORENSICS REŠEVANJE PODATKOV
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KOALA FORENSICS REŠEVANJE PODATKOV? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Podjetje IN.PU.T., prodaja računalniške opreme, Tadej Pucelj, s.p. je začelo poslovati v letu 2003,kot internetna trgovina (www.in-put.com) z računalniško opremo. V zadnjih letih ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več