Računalništvo, telefonija
01.10.2016 07:43
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Clay by Salto: zaklepanje vrat z mobilnim telefonom

Elektronski ključi Clay
Elektronski ključi Clay

Upravljanje dostopa do vašega doma ali poslovnih prostorov še nikoli ni bilo tako enostavno. Clay by Salto vam ponuja sistem elektronskih ključavnic, ki ga upravljate kar s pomočjo aplikacije na mobilni napravi ali spletnega vmesnika. Ključavnice so različnih oblik in velikosti, kar pomeni, da so primerne za večino vrat, ki jih uporabljate in jih tako ni potrebno menjati zaradi montaže elektronske ključavnice. Svoja starejša vrata obdržite, integrirate le sodobno ključavnico z nivojem zaščite, ki ga uporabljajo tudi banke.

Upravljanje z več ključavnicami

Preko uporabniškega računa v mobilni aplikaciji ali spletnem vmesniku lahko upravljate z vsemi ključavnicami v vaši lasti in to naenkrat. To pomeni, da boste npr. lahko videli kdo je dostopal in kdaj je dostopal do določenih prostorov ali objektov. Z uporabniku prijaznem vmesnikom lahko enostavno določite kdo lahko odklene določeno ključavnico in kdaj jo lahko odklene. Priročna funkcija zlasti za rabo v podjetjih, kjer lahko upravljate dostop zaposlenih do različnih prostorov glede na njihova pooblastila in delovni čas.

Kako je pa s ključi?

Za odklepanje ključavnic je na voljo tudi ključ v obliki obeska. Elektronski ključ poskrbi, da vas ne bo več skrbelo, da bi kdo naredil duplikat, kot nor. pri klasičnem ključu. Sedaj lahko določen ključ enostavno onemogočite preko mobilne aplikacije ali spletnega vmesnika in naročite novega.

Komunikacija med aplikacijo in ključavnicami

Ključavnice dobijo nove ukaze, ki jih nastavite v mobilni aplikaciji ali spletnem vmesniku v sekundi in to od kjekoli. Za to poskrbi ClayIQ, ki s ključavnicami in z vami komunicira s pomočjo podatkovne mobilne povezave ker pomeni, da za delovanje sistema ne potrebujete Wi-Fi dostopne točke. Ena skrb manj torej.

Več o ključavnicah Clay by Salto si lahko ogledate na spletni strani http://my-clay.si, kjer lahko naročite tudi izdelavo neobvezujoče ponudbe.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več