01.10.2016 07:43
Posodobljeno 7 let nazaj.

Clay by Salto: zaklepanje vrat z mobilnim telefonom

Elektronski ključi Clay

Upravljanje dostopa do vašega doma ali poslovnih prostorov še nikoli ni bilo tako enostavno. Clay by Salto vam ponuja sistem elektronskih ključavnic, ki ga upravljate kar s pomočjo aplikacije na mobilni napravi ali spletnega vmesnika. Ključavnice so različnih oblik in velikosti, kar pomeni, da so primerne za večino vrat, ki jih uporabljate in jih tako ni potrebno menjati zaradi montaže elektronske ključavnice. Svoja starejša vrata obdržite, integrirate le sodobno ključavnico z nivojem zaščite, ki ga uporabljajo tudi banke.

Upravljanje z več ključavnicami

Preko uporabniškega računa v mobilni aplikaciji ali spletnem vmesniku lahko upravljate z vsemi ključavnicami v vaši lasti in to naenkrat. To pomeni, da boste npr. lahko videli kdo je dostopal in kdaj je dostopal do določenih prostorov ali objektov. Z uporabniku prijaznem vmesnikom lahko enostavno določite kdo lahko odklene določeno ključavnico in kdaj jo lahko odklene. Priročna funkcija zlasti za rabo v podjetjih, kjer lahko upravljate dostop zaposlenih do različnih prostorov glede na njihova pooblastila in delovni čas.

Kako je pa s ključi?

Za odklepanje ključavnic je na voljo tudi ključ v obliki obeska. Elektronski ključ poskrbi, da vas ne bo več skrbelo, da bi kdo naredil duplikat, kot nor. pri klasičnem ključu. Sedaj lahko določen ključ enostavno onemogočite preko mobilne aplikacije ali spletnega vmesnika in naročite novega.

Komunikacija med aplikacijo in ključavnicami

Ključavnice dobijo nove ukaze, ki jih nastavite v mobilni aplikaciji ali spletnem vmesniku v sekundi in to od kjekoli. Za to poskrbi ClayIQ, ki s ključavnicami in z vami komunicira s pomočjo podatkovne mobilne povezave ker pomeni, da za delovanje sistema ne potrebujete Wi-Fi dostopne točke. Ena skrb manj torej.

Več o ključavnicah Clay by Salto si lahko ogledate na spletni strani http://my-clay.si, kjer lahko naročite tudi izdelavo neobvezujoče ponudbe.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.