26.04.2019 08:00
Posodobljeno 5 let nazaj.

Si radi krajšajte čas z igrami? Tu imate nekaj najnovejših

Za vas smo pripravili nekaj aktualnih iger in seznam izidov v maju 2019 (v tabeli med fotografijami).
Si radi krajšajte čas z igrami? Tu imate nekaj najnovejših

UglyDolls: An Imperfect Adventure

Maja v kino prihaja animirana glasbena komedija, za katero je scenarij spisal Robert Rodriguez, njen osrednji glas pa je pevka Kelly Clarkson. V središču pozornosti so skrivenčene lutke, ki iščejo kraj perfektne lepote onkraj devetih gora. Seveda se izkaže, da je popolnost prevara. Igra gradi na tem temelju in privzame, da se iz tega kraja rojevajo morilski roboti, ki si želijo podjarmiti vas grdih lutk. Igralec si izbere lik, med katerimi sta župan Ox in glavna junakinja risanke Moxy ter se loti odstranjevanja robotov. Vendar je treba namesto opletanja z orožjem prefrigano razporejati obstoječe pasti in izumljati nove za lovljenje kovinske nadloge.

A Plague Tale: Innocence

Resnična zgodovina je kot podlaga za dosti iger, mednje se uvršča tudi tale akcijska pustolovščina. Odvija se v času krvave stoletne vojne med Anglijo in Francijo v 14. stoletju. Za nameček je začela Evropo prav tedaj pestiti kuga, ki se je razširila iz Pariza in daje ime tej igri. Igramo kot dekle Amicia, ki jo spremlja mlajši brat Hugo. Cilj je preživeti, kar dosežemo z reševanjem ugank in preusmerjanjem okuženih podgan proč od sebe ter na viteze, ki nam hočejo zavdati. Zanimivo in drugačno.

Bomber Crew: Complete Edition

Bomber Crew je solidna strateška igra, v kateri nadzorujemo posadko bombnika iz druge svetovne vojne. Na misijah preskakujemo med člani posadke in jim odrejamo naloge, pri čemer nimamo premora, zato je treba biti stalno na trnih. Izven akcije pa nadomeščamo umrle, nabavljamo opremo in podobno. Misije se tvorijo naključno, iz več vrst zadolžitev, ki vključujejo več vrst bomb. Eno izmed njih je treba odvreči z velike višine, kjer posadki grozita mraz in zadušitev. V inačici Complete Edition je celotna vsebina naknadno izdana, zlasti posebna orožja.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COLBY d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COLBY d.o.o.

Colby

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COLBY d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več

E-Rasta d.o.o.