Računalništvo, telefonija
21.05.2013 15:30

Deli z drugimi:

Share

ComTrade ponuja nova delovna mesta

ComTrade zaradi širitve poslovanja vabi k sodelovanju 20 novih sodelavcev - razvijalcev, ki se bodo pridružili obstoječim ekipam strokovnih sodelavcev, ki vsakodnevno rešujejo izzive strank na domačih in tujih trgih. V svojih enotah v Ljubljani, Mariboru in Novi Gorici bodo zaposlili več razvijalcev s področja razvoja mobilnih aplikacij, programske opreme C++, več Java razvijalcev programske opreme in tudi razvijalce vgradnih sistemov.
ComTrade je mednarodno podjetje, specializirano za informacijske tehnologije.
ComTrade je mednarodno podjetje, specializirano za informacijske tehnologije.

Mednarodno podjetje ComTrade s svojim strokovnim znanjem in izkušnjami že več kot 20 let sooblikuje svet informacijske tehnologije na domačih in mednarodnih trgih. Na trgih Zahodne Evrope in ZDA, kjer se je uveljavilo predvsem kot nišni ponudnik razvoja programske opreme in IT rešitev, ustvari kar 70 odstotkov prihodkov.

Podjetje, ki posluje na področjih razvoja informacijskih rešitev, sistemske integracije in distribucije informacijskih tehnologij, zaradi pridobljenih novih projektov in širitve poslovanja na tujih trgih pospešeno išče nove kreativne sodelavce, ki se bodo soočali z izzivi razvoja progrmaske opreme in aplikacij.

Zaposlovati želijo ambiciozne posameznike, ki so pripravljeni svojo energijo usmeriti v doseganje vizije, strategije in ciljev podjetja. Od novih sodelavcev pričakujejo predvsem kreativnost, dinamičnost, inovativnost in profesionalnost.

Marko Javornik, direktor mednarodnih storitev v podjetju ComTrade: »Podjetje ComTrade je od samega začetka usmerjeno k mednarodnim trgom, kar omogoča rast tudi v času, ko IT panoga v Sloveniji ne cveti. Imamo zaupanje številnih kupcev, ki cenijo naše inovativne rešitve ter odlično izvedbo tehnološko zelo zahtevnih projektov. To je podlaga za večanje obsega poslovanja obstoječih strank, hkrati pa tudi dobra popotnica pri širjenju na zelo konkurenčnih tujih trgih. Veselimo se prihoda novih sodelavcev, ki nam bodo pomagali pri naših ambicioznih načrtih in bodo z nami ustvarjali vrhunske programske rešitve tudi v prihodnosti.«

***

O podjetju ComTradu

ComTrade je mednarodno podjetje, specializirano za informacijske tehnologije. Podjetja v skupini poslujejo na področjih razvoja informacijskih rešitev, sistemske integracije in distribucije informacijskih tehnologij ter strankam zagotavljajo poslovne rešitve z dodano vrednostjo, s katerimi lahko znižajo stroške in povečajo dobičkonosnost. ComTrade zaposluje več kot 1500 strokovnjakov v 10 državah, z več kot 1000 razvijalci programske opreme pa podjetje zagotavlja vrhunsko strokovno znanje v panogah upravljanja shranjevanja podatkov, vgradnih sistemov, igralništva in razvoja prilagojenih aplikacij. www.comtrade.si.

Razpisana delovna mesta:


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COMTRADE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COMTRADE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Comtrade EDIT 2017: Poletna šola kot izhodišče karierne odličnosti

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COMTRADE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več