Računalništvo, telefonija
24.05.2016 18:02

Deli z drugimi:

Share

Copia biro ponovno št.1 med Canon partnerji

Copia biro d.o.o. je v letu 2015 ponovno (že šestič v zadnjih 8-ih letih) postala najuspešnejši Canon partner v Sloveniji.
Copia biro ponovno št.1 med Canon partnerji
Copia biro ponovno št.1 med Canon partnerji

Copia biro je povečala delež Canonovih pisarniških naprav ter poleg že obstoječih certifikatov prejela še certifikat za tiskanje velikih formatov.

Podjetje Copia biro d.o.o. ima več kot 20 let izkušenj na področju prodaje, najema in servisa fotokopirnih strojev, tiskalnikov, multifunkcijskih naprav, skenerjev in faksov Canon. So edini Canon Premier Partner v Sloveniji in eden izmed 12-ih v celotni CEE regiji.

V zadnjih letih pomemben del dejavnosti podjetja predstavljajo napredne rešitve za pisarne, s katerimi poslovnim partnerjem zagotavljajo urejene procese pri upravljanju z dokumenti, varnost nad dokumenti in tudi nižje stroške tiskanja. Copia biro je tako postala največji integrator Canon rešitev v Sloveniji.

V letu 2015 so prejeli tudi certifikat za prodajo medicinske opreme, ki bo postala pomemben del dodatne rasti.

Poleg prodaje Canonovih naprav, ponujajo še servis pisarniških naprav in sodobno opremljeno fotokopirnico, kjer lahko izbirate med različnimi fotokopirnimi storitvami (fotokopiranje, tiskanje, skeniranje, tisk velikih formatov, variabilni tisk, razne druge storitve ….)

Če želite več informacij o delovanju in koristih, ki jih prinašajo različne pisarniške rešitve, nam pošljite povpraševanje ali pokličite na 012425814.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COPIA BIRO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COPIA BIRO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COPIA BIRO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več