Računalništvo, telefonija
18.09.2020 13:05
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

COVID točka za zaznavanje povišane telesne temperature

Merjenje temperature ob prihodu na delovno mesto ni več samo ena izmed možnosti – zdaj je postalo obvezno. Vlada RS je namreč sklenila, da bo treba ob vstopu v delovne prostore meriti temperaturo zaposlenih in obiskovalcev. Nikar ne skrbite – rešitev je na dlani! COVID točka za merjenje telesne temperature je nekaj, kar morate imeti. Zakaj?
Idealna rešitev za merjenje temperature ob prihodu na delovno mesto.
Idealna rešitev za merjenje temperature ob prihodu na delovno mesto.

Po mnogih napovedih nam jesenski meseci prinašajo izrazito poslabšanje COVID epidemiološke slike in odgovorni smo, da storimo vse kar je v naši moči, da zavarujemo sebe, svoje najbližje in sodelavce.

Ravno na delovnem mestu je preventiva najtežja, saj v relativno majhen prostor dnevno prihajajo ljudje iz vseh vetrov. Ne vemo, kje so bili, kaj so počeli in ali se držijo vseh priporočil.

Zato je pomembno, da preverimo stanje naših uslužbencev in obiskovalcev, že pred vstopom v naše prostore saj lahko le tako zagotovimo varno delovno okolje.

Kaj je COVID točka

COVID Točka se vzpostavi na vhodu (ali vhodih) v stavbo, kjer sistem s pomočjo termalne kamere v realnem času preverja temperaturo vstopajočega. V kolikor je ta povišana, sistem samodejno opozori na možnost okužbe. Na ta način boste zagotovili varnost vseh. Temperaturo lahko izmeri do 50 posameznikom v eni sami minuti.


Kaj potrebujete?

Sistem je sestavljen iz zmogljive kamere za razpoznavanje termo lastnosti mimoidočega, z dodatno kamero za spremljanje slike, stojala za kamero in računalnika z naprednimi algoritmi ter programsko opremo ki zagotavlja točnost izmerjenih podatkov do 0,5 stopinje Celzija. Sistem se lahko preko HDMI kabla priključi na katerikoli televizor ali monitor.

V VIDEU SI OGLEJTE, KAKO SISTEM DELUJE!

Sistem lahko postavite kamorkoli, montaža in osnovne nastavitve pa trajajo vsega skupaj 15 minut. Sistem vam dostavijo osebno in izvedejo tudi osnovno predstavitev in usposabljanje. Po želji uredijo tudi montažo in zagon.

Za več informacij, prospekt ali ponudbo pošljite povpraševanje po elektronski pošti, pokličite ali izpolnite spodnji obrazec.


ZASLON TELECOM D.O.O.

T: 01 563 4330

M: prodaja@zaslon-telecom.si


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več