Računalništvo, telefonija
27.02.2013 06:10

Deli z drugimi:

Share

CRM iz oblaka je prava pot

Izbiri sistema za upravljanje odnosov s strankami velja nameniti veliko pozornosti ter človeških virov, saj je prav od kakovostne interakcije zaposlenih s sistemom CRM odvisna njegova učinkovitost. Po slovenskemu poslovnemu okolju ukrojen sistem CRM so razvili tudi v kranjskem podjetju PRONET in ga preprosto poimenovali ProCRM.
Na seminarju bo svojo rešitev ProCRM predstavilo tudi podjetje PRONET Kranj d.o.o.
Na seminarju bo svojo rešitev ProCRM predstavilo tudi podjetje PRONET Kranj d.o.o.

ProCRM podjetju omogoča, da na enem mestu od kjerkoli sledi vsem ključnim podatkom strank in kazalcem poslovanja. Omogočen je namreč 360-stopinjski pogled na vse poslovne, marketinške in druge dogodke. S pomočjo integracij z zalednimi sistemi (ERP, e-pošta, Microsoft Office, itd.) lahko zaposleni v vsakem trenutku dostopajo do ključnih kazalcev svojih strank. Pomembna novost je paket »Enterprise«, ki že vsebuje podatke vseh slovenskih podjetij in njihovih kontaktnih oseb. Le ti se samodejno nadgrajujejo in ažurirajo.

Prilagodljivost je ključ do uspeha

Odlika sistema ProCRM je njegova maksimalna prilagodljivost. Rešitev omogoča neposredno evidentiranje telefonskih klicev in integracijo s telefonskimi sistemi, kakršna sta recimo IP Centreks in Asterisk. ProCRM je rešitev v oblaku, kar pomeni, da lahko uporabnik v vsakem trenutku in od koderkoli dostopa do vseh za njegovo delo relevantnih podatkov.

Za majhna in velika podjetja

ProCRM odlikuje enostavna uporaba. Zaradi možnosti najema, brez stroškov namestitve ali vlaganj v opremo, je rešitev zelo primerna za podjetja, ki ne zmorejo velikih vlaganj v IT. Podjetje plača le dejansko uporabo programa, izbira pa lahko med različnimi paketi.

Uporabnik lahko prične z uporabo »Lite« ali »Standard« paketa, ki je prilagojen rabi v manjših podjetjih ali manjših skupinah uporabnikov. Njegova prednost je v preprostosti in mobilnosti, pri čemer prednjači raba pametnih mobilnikov, prenosnih računalnikov in tablic.

T. i. Enterprise paket je namenjen večjim in zahtevnejšim uporabnikom, navadno podjetjem, ki že imajo svoj podatkovni center in želijo rešitev CRM povezati z obstoječimi sistemi in aplikacijami. Sinhronizacija uporabnikov in podatkov pozna imenike Active Directory ter LDAP, ProCRM pa se brez težav poveže tudi s strežnikom Exchange ali portalom Sharepoint. Podjetjem, ki še nimajo implementiranega sistema za sodelovanje zaposlenih, v podjetju PRONET Kranj priporočajo uporabo rešitve Zimbra-VMware, ki lahko deluje lokalno ali pa kot gostovana rešitev. Piko na i sodobni in izredno učinkoviti komunikaciji, poleg podatkov o podjetjih, pa predstavlja povezava z aplikacijo SocialCast (gre za t. i. Facebook za podjetja). S ProCRM je podjetje torej že vnaprej oboroženo z vsemi ključnimi informacijami, še preden se komunikacija s samo stranko sploh začne.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Pronet Kranj, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18